Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:29, 9. 3. 2011.

| Hronika

Učenica nožem napala druga

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
ilustracija

NIŠ - Maloletna učenica Ugostiteljsko-turističke škole u Nišu nožem je ubola u nogu druga iz odeljenja, saznaju Južne vesti.

Incident se dogodio oko podneva u ovoj obrazovnoj ustanovi a povređeni Č.M (19) hospitalizovan je u Kliničkom centru.

U školi nam je rečeno da će detaljnije informacije biti saopštene u toku sutrašnjeg dana, a iz policije saznajemo da je u toku rad na "utvrđivanju svih okolnosti u vezi ovog događaja i preduzimanju odgovarajućih zakonskih mera".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Neko

    19:48 // 10. 3. 2011.

    Prvo, naslov vesti je ocajan! Ucenica napala druga... On je nju prvo poceo da udara pesnicama, dok je nije oborio, a onda je poceo da je snazno sutira u glavu ne bi li je sto vise povredio i ubio mozda, kako je i rekao. Svemu tome su prethodile brojne pretnje s njegove strane. Drugo, za ovaj dogadjaj je krivo obezbedjenje skole, sto je uopste dozvolilo da noz bude unesen u skolu, a dobro ih placaju ucenici i njihovi roditelji da obavljaju svoj posao. Sve je ovo medijski prenapumpano i netacno. Od delikventa se pravi zrtva. Ne opravdavam ovu devojku, ali s obzirom da znam dosta toga o ovome, ne mogu da dozvolim da se po njoj gazi, a da se od njega pravi zrtva.

  • nele

    13:30 // 10. 3. 2011.

    ajde on nju gurno ona ga ubola, i gotova prica.

  • Petar

    10:09 // 10. 3. 2011.

    Niti drug niti je ona ucenica - treba stvari nazvati pravim imenom jer to ovakav slucaj i iziskuje..tu su mogle juzne vesti malo da budu ostrije a ne samo da naslov ove vesti bude nas sok nad stanjem u skolstvu..odavno svako zna cega sve ima po tim skolama...

    Treba potcrtati da je ona a samim tim i on (kaze se da su bili u vezi) tezak olos koji treba da bude izbacen iz skole. Njoj treba suditi za pokusaj ubistva ni manje ni vise.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: