Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 13. 8. 2019.

Učestale krađe šume na teritoriji Toplice i Merošine

drva Sve učestalije krađe drva za ogrev; Ilustracija; foto: Lj. M.

U prvih 8 meseci ove godine u Šumskom gazdinstvu “Toplica” koje se na teritoriji Prokuplja, Blaca, Kuršumlije i Merošine prostire na površini od 68.514 hektara, bespravno je posečeno 4.260 kubnih metara šume. Najveća šteta šumama u Toplici pričinjena je duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom, na potezu između opština Kuršumlija i Podujevo, gde je u istom periodu bespravno posečeno čak 3.567 kubika drva.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ja

    16:23 // 13. 8. 2019.

    Dali će doći kraj tim šumokradicama. Mislimo da je vreme MUP vidimo da ima i volje i snage ali ne vidimo da pravosuđe ima volje a snage ima. Jedan primer da navedem seljaku ne nađu tele na gazdinstvu seljak ga prodao sutra dođe inspektor podnese prijavu sudija ga kazni sa 5000 din. Još ga teši to je najmanja kazna, a šumokradice poseču na stotine kubika sudije ćute ili nemogu da nađu prijave u fi.

    • Ouzo

      18:03 // 13. 8. 2019.

      Prosto je neverovatno,da se albanske sumokradice ne plase Vulina i Stefanovica? Nisu krivi operativci,njima neko treba da naredi,vec kvazi ministri,koji se samo hvalisu i prete praznom puskom.

  • Срба

    19:54 // 13. 8. 2019.

    А, наша погранична војска шта ради- игра карте, лакира нокте, спава, чеша стражњице...?

  • qgo

    22:09 // 13. 8. 2019.

    AMan! To se radi ovako. U svom braniku zabusis drvo i ubacis patronu od 12ice. Zatim to zapunis drvetom i zamaskiras. Kada im par sporeta odleti u vazduh, prestace da kradu. Capito?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: