Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:15, 31. 7. 2013.

| Hronika

Učestale krađe zlatnih lanaca u Nišu

Autor:M. S.Izvor:Južne vesti
kradja
Ilustracija, foto: http://sibenskiportal.hr/

Na Paliluli, kod Železničke kolonije u sredu ujutru uz pretnju pištoljem trojica mladića su naredili maloletniku da skine zlatan lančić sa vrata. Skoro u isto vreme u Dositejevoj ulici jedna žena je takođe ostala bez nakita.

Šesnaestogodišnji J.G. morao je razbojnicima da preda svoj zlatan lanac razbojnicima, kako nezvanično saznaju Južne vesti, nakon što su mu pištolj prislonili na stomak. Sve se dogodilo noćas 45 minuta posle ponoći kod Železničke kolonije, a trojica razbojnika nisu imali fantomke na glavi.

Policija saopštava da se noćas zbilo još jedno drsko razbojništvo kada je Aleksandar M.(28) desetak minuta posle ponoći, u Dositejevoj ulici jednu ženu udario prvo palicom po glavi, nakon čega joj je istrgao lanac s vrata. On je potom pobegao, ali ga je policija posle brze intervencije uhvatila.

- Aleksandar je poznat policiji po većem broju krivičnih dela, a sada je kao osumnjičeni zadržan na 48 sati - saopštila je policija.

Ova vrsta pljačke građana, učestala je poslednjih meseci. Tako je pre nekoliko nedelja u Ulici Vojvode Gojka istrgnut lančić jednoj Nišlijki, dve pljačke su se zbile u prometnim delovima Bulevara Nemanjića, a neprijatno iskustvo je imala i jedna profesorka Građevinskog fakulteta koja je ostala bez ogrlice.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivana

    12:16 // 7. 8. 2013.

    Policija je odmah dosla i trazila sigurnosne snimke sa pumpe koja je hvatala i deo gde se incident dogodio. Gospodja je bila vidno potresena. nadam se da ce ih uhvatiti.

  • Ivana

    12:16 // 7. 8. 2013.

    Skoro sam kupovala gorivo na jednoj pumpi kada je starija gospodja zvala policiju. u sred bela dana joj je prisao neko, otkinuo lanac sa vrata i pobegao.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: