Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 26. 6. 2012.

Učenik pretukao profesorku

gimnazija u vladicinom hanu Gimnazija u Vladičinom Hanu

Profesorka gimnazije u Vladičinom Hanu operisana je zbog povrede kuka koju je zadobila kada ju je napao učenik nezadovoljan ocenom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nikola

    08:37 // 27. 6. 2012.

    Ocekivana posledica onoga sto se desava poslednjih godina. Sledeci korak je regulisanje pravila tako da se za ovako nesto dobije samo ukor (verbalni, naravno, tipa "Sram te bilo, Petrovicu Petre!").

  • milica stojković

    14:14 // 27. 6. 2012.

    Slažem se da ovakve stvari netreba da se dešavaju,ali dali se iko zapitao da treba čuti i drugu stranu priče ako postoji.Ako živimo u zemlji gde se ocene u većini slučajeva plaćaju i postoje tarife ,šta da rade deca koja nemaju para da plate? Dali možda ovako rešavaju problem?

    • Lidija

      17:06 // 27. 6. 2012.

      Milice Stojković, koja bi Vas strana priče ovog siledžije zadovoljila?Zar mislite da ima opravdanja za ovakav postupak? Zamislite da ste: Vaša majka, sestra, prijateljica, Vi....bile na mestu ove profesorke. Da li bi ste huligana pitali za razloge? Ne verujem!
      Uzgred, pravilno je napisati DA LI i NE TREBA. Pozdrav Vama, a profesorki želim da što pre ozdravi i zaleči rane, pre svega one na duši. Ima mnogo više one druge dece zbog koje vredi raditi ono što je i do sada radila uspešno i časno.

    • Maslacak

      17:24 // 27. 6. 2012.

      Nema potrebe da se cuje druga strana, jer da ste pazljivije citali tekst procitali biste da je maloletni delikvent iskljucen iz skole zbog velikog broja neopravdanih izostanaka,tako da za njegovu ocenu nije kriva profesorka nego on sam. Da je bio vise na casovima, nesto bi i naucio. A i Vas da podsetim odvojeno se pise sledece: "ne treba" i "da li"

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: