Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:23, 7. 8. 2023.

| Hronika

Udario autom biciklistu u Nišu i pobegao

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
Policija foto aleksandar kostic
Vozač automobila pobegao sa lica mesta; Ilustracija; foto: A.K.

Biciklista koga je u Ulici Vojvode Mišića u Nišu udario automobil prevezen je u Urgentni centar, naveli su iz policije, koja intenzivno traga za vozačem, jer je pobegao sa lica mesta.

Za sada nije poznat stepen povreda vozača bicikla koji je udaren na ulici, a novinari očekuju informacije iz Univerzitetskog kliničkog centra o tome, jer su iz Hitne pomoći samo potvrdili da su ga prevezli u Urgentni centar nakon udesa.

Policiji je saobraćajna nezgoda prijavljena oko 16 sati.

Prijavljeno nam je da je došlo do nezgode između četvorotočkaša i bicikla u Ulici Vojvode Mišića, vozač bicikla je prevezen u Urgentni centar. Lice koje je bilo vozač automobila je napustilo lice mesta i za njim policija intenzivno traga - naveli su iz policije.

Inače, portal 192.rs je objavio da je biciklista dostavljač hrane i da ga je vozač automobila udario, a potom prešao preko njega, ali za sada nema potvrde tih informacija.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Biciklista

    11:18 // 11. 8. 2023.

    Sram vas bilo. Ljudi rizikuju život da zarade kolko mogu. Mislite da to rade iz hobija? Rade jer moraju, većina nema nikakvo osiguranje, koriste ih firme kao potrošni materijal. Smetaju i meni dok vozim, ali neću da ih gazim. Ovakvi komentari, tipa "super, jedan manje...", su pravi dokaz dokle smo stigli, tj. pali kao ljudi, bravo, moralna nula. Grad je odgovoran, ne postoje staze, sta očekujete?

    • Naissus

      21:32 // 14. 8. 2023.

      Očekujem da poštuju saobraćajne propise. Što ti ne voziš kola po trotoaru jer je ulica tesna?? Ili, kad je crveno, ti preguraj auto preko raskrsnice pa nastavi dalje ... Ili uđi u kontra smer jer je tu kraće. Ako za vozače važe određena pravila, mora da važe i za bicikliste jer su i oni učesnici u saobraćaju

  • popadija

    21:42 // 9. 8. 2023.

    jedan manje, idemo dalje. ja sam prestao da poručujem zbog bahate vožnje

  • Naissus

    20:44 // 8. 8. 2023.

    Dostavljači bi trebali da nauče da se bicikl preko pešačkog gura a NE vozi. Takođe bi trebali da nauče, da ukoliko nema biciklističke staze, vožnja trotoarom je zabranjena! U takvim se situacijama vozi desnom stranom uz kraj kolovoza. Takođe bi trebali da nauče da je pešačka zona PEŠAČKA a ne biciklistička kao i da se oduče od vožnje u kontra smeru. I tada neće nijedan od njih da nastrada

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: