Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:57, 20. 4. 2012.

Udario dete na pešačkom prelazu

polic auto

Dete Đ.A. (11) zadobilo je teške telesne povrede jer je na Bulevaru Nikole Tesle na njega naletelo putničko vozilo "Jugo" kojim je upravljao B.J.(20) iz Dudulajca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • miodrag paunović

    14:32 // 20. 4. 2012.

    U Nišu ima pešačkih prelaza ali ima vozača koji ne poštuju peš.prelaze ali ima i pešaka koji zloupotrebljavaju iste...Vozači od 18-22 god.spadaju u grupu najrizičnijih prave najviše prekršaja,udesa...Evo noćas na Trgu K.Aleksandra velemajstor okrenuo auto na bok.pun auto mladih ljudi hvala bogu svi živi zdravi ...

  • ГЈ

    12:44 // 20. 4. 2012.

    Читам коментаре и овде и на твитеру и не могу да се отмем утиску да се пажња са стварних узрока ове незгоде и проблема које свакодневно имамо у граду по питању безбедности саобраћаја пребацује на терен село-град. Као да возачи које живе на селу не полажу у Нишу и као да се иначе крећу само сеоским путевима а са планине силазе само на црвено слово.Ајмо да мало размислимо пре него што јавно износимо ставове и тако само потпирујемо мржњу и међусобну нетрпељивост. Када будемо почели да размишљамо онда ћемо ваљда доћи на идеју да пре него што нешто кажемо, прво нешто прочитамо на ту тему па када дођемо да релевантних информација тек онда судимо.

  • M.P

    12:04 // 20. 4. 2012.

    Pa u Dudulajce nemaju pesacke, pa ne znaju da se ponasaju !!

  • Ana

    04:43 // 21. 4. 2012.

    Neka mi neko objasni cinjenicu, da sa malim detetom mozes da stojis sto godina ispred pesackog prelaza, i da niko nece da zastane da preko istog predjes.
    Ono sto me posebno prenerazi - cesto to cine i zene vozaci; kad one nemaju osecaj za dete, onda o cemu dalje da se prica.
    To je inace niska svakodnevica, ne verujem da su svi ti vozaci nisu Nislije...

  • Немања Поповић

    12:05 // 20. 4. 2012.

    Baš pre neki dan gledam i mislim se: "Vozači juga su najgori vozači!", ali je odmah usledilo ono: "Čast izuzecima!" Voleo bih da je obrnuto, ali nije...

  • Branislav Petrović

    12:32 // 20. 4. 2012.

    Pa dokle će traktoristi da voze automobile po gradskom asfaltu?

  • Miško Ristić

    17:07 // 22. 4. 2012.

    Ima puno bahatih vozača. Tragično je što se sile, ali kada upadnu u neku nezgodnu sitaciju uspaniče se ili ne umeju da se snadju. Jedno je da na pravcu spucaš preko stotke, a jedno je da se snadješ u frci.

    Druga opasna stvar su pešaci koji zakoračuju na pešački prelaz bez gledanja! Krenu kao da vozači mogu da ukoče u mestu. Jednom prilikom je i načelnik saobraćajne policije ukazao na to i apelovao na pešake. Imao sam situaciju da mi je dok sam prolazio preko pešačkog kolima, mlada majka gurnula kolica sa detetom posred auta! Na toj raskrsnici ima semafora i mladoj majci je bilo CRVENO!
    Prema tome, ne može se unapred osudjivati niko, dok se ne utvrde činjenice.

  • hmm

    11:12 // 7. 5. 2012.

    Na pesackom u Voydovoj,u bliyini poste,vozac bordo opel vektre nije hteo da stane ispred pesackog iako su pesaci bili vec na njemu.Jednostavno je dao jos veci gas i obisao ih,a pri tom je mogao da ih zgazi.Vozdova,pa i taj deo su pokriveni kamerama.Hoce li policija reagovati...

  • vladan zikic

    15:57 // 20. 4. 2012.

    strasno,a tek kad se zavrse kruzni jooooj ,spremite lovu .steta za klinca oporavice se jer znam i mene je seljak udario samo sto bolovi su to .a ovaj vozac yuga verovatno je polozio skoro ,neiskusan itd,

  • Emily Stosic

    12:17 // 4. 5. 2012.

    Strasnoo!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: