Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 24. 6. 2019.

| Hronika

Udario pešake, pa pobegao - policija ga pronašla

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Policija KOSTA JV
Policija ga locirala nakon nekliko dana; Ilustracija; foto: A. Kostić

Na lokalnom putu u Pukovcu kraj Niša 38-godišnji muškarac je udario kolima i lakše povredio ženu i devojčicu, saopštili su iz policije. Sa mesta nesreće je pobegao, ali ga je policija posle dva dana pronašla.

Nezgoda se dogodila, kako piše u saopštenju, u noći između 21. i 22. juna.

38-godišnji muškarac iz okoline Doljevca vozilom marke „folksvagen“ kojim je upravljao naleteo je na dva pešaka. Tom prilikom lakše su povređene 38-godišnja žena i 14-godišnja devojčica - piše u saopštenju.

Protiv njega će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom licu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • hm

    10:27 // 25. 6. 2019.

    Strana za prikaz komentara vam je vrlo bugovita. Ispod vesti stoji info da ima 3 komentara, a prikazana su samo 2. Mali milion puta sam to primetio i ranije.

  • Milan Manic

    00:35 // 25. 6. 2019.

    Stradaju pešaci,biciklisti,motoristi trebalo bi sve nase policajce i polic.u civilu dovesti na pesacke prelaze,raskrsnice...da naš narod edukuje objasni kako trba preći ulicu,kako preći preko pešačkog prelaza.Treba televizija da napravi emisije o pesaku u saobraćaju. A pobeći sa mesta nezgode je za osudu.

  • Filip Jelenkovic

    15:09 // 24. 6. 2019.

    Da li ce biti vise kaznjen zato sto nije pruzio pomoc ili da je ostao i policija zakljucila da je bio pijan? Zamolio bih odgovor od nekog strucnog lica. Ako je druga varijanta u pitanju onda pod hitno treba menjati zakon/kazne.

    • braca

      16:19 // 24. 6. 2019.

      Prekršio je iz ZOBS-a član 168 stav 4. Kazna za to je u članu 332 i kaže "10-20 hiljada dinara". Znači to što je pobegao može da znači da je bio janpi, jer bi ga i to teretilo da je ostao, ali sada ne mogu da dokažu da je bio. Ovako plaća kaznu za prekršaj i za bežanje. Zakon da se menja, pod hitno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: