Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:22, 25. 1. 2021.

| Hronika

Udes na niškom Bulevaru, nema povređenih

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
sudar
Sudar se dogodio oko 20:10; foto: G. B.

Nije bilo povređenih u sudaru dva automobila koji se desio oko 20 sati na kružnom toku na Bulevaru Svetog Pantelejmona u Nišu, potvrdili su u niškoj policiji. Kako navode, učesnici ove nezgode su se dogovorili, pa nije bilo mesta za postupanje policije.

Sudarila su se vozila marke "ford" i "fiat punto", a događaj je prijavljen policiji oko 20:10. sudar2 Učesnici sklopili evropski obrazac; foto: G. B.

Učesnici su se dogovorili, sklopili su evropski obrazac – navode u policiji.

Inače, u toku je pojačana kontrola saobraćaja u Nišu posle saobraćaje nesreće na Bulevaru Medijana. Nakon saobraćajne nesreće, kada je treći put za redom posetio Niš, ministar policije Aleksandar Vulin saopštio je da je pojačanom kontrolom saobraćaja u Nišu za 4 dana policija otkrila 1.713 prekršaja i 22 alkoholisana vozača. Prethodnog dana je niška policija u saobraćaju zaustavila, kako su saopštili, i dva vozača pod dejstvom alkohola i droge.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Кими

    04:59 // 27. 1. 2021.

    Још да споменемо искључење из средње кружне траке у крајњу десну траку. Па полиција само ово да чека на кружним т. да се наради.

  • Sale

    02:08 // 27. 1. 2021.

    Kruzni tok je miseona imanica za juznjake generalno. Nislije su grozne u kruznom toku ali stafetu ipak nose PK, pa za njima LE,PI, VR i AL. Lele le le le begas kad njih vidis samo da prilaze kruznom toku sa kolima. A tek kad krenu da se bune ako im svirnes da te ne udare. Tog bahacenja i glupljih reakcija (iako nisu upravu)niko nema kao sto imaju i pokazuju nazovi vozaci iz doticnih kasaba.

  • Nikola

    18:53 // 26. 1. 2021.

    Kriv je onaj ko nije imao zimske gume :) pa onda onaj ko je udario otpozadi ... Ovde je ocigledno kriv onaj ko je u unutrasnjoj traci kruznog toka jer nikako ne moze da ima prednost, a sa druge strane gde se ulazi tako ko tarzan u desnu traku

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: