Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:14, 17. 9. 2011.

| Hronika

Uhapšen Dragan Đorđević

Autor:P.B.Izvor:B92, Južne vesti
dragan djordjevic
foto: smedia

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i vlasnik niškog FK Sinđelić i preduzeća "Saputnik", uhapšen je tokom dana u Nišu, potvrđeno je Južnim vestima u vrhu MUP.

Ipak, razlog hapšenja nam nije naveden, a prema saznanjima Blica i Večernjih novosti, on je osumnjičen da je "Saputnik d.o.o" koje je u stečaju i poverioce tog preduzeća, oštetio za preko 80 miliona dinara.

Đorđević se tereti da je u protekle tri godine bez saglasnosti stečajnog sudije i članova Upravnog odbora otpisivao potraživanja preduzećima, saznaje Blic. Dugove je, piše Blic, otpisivao firmama koje su u vlasništvu njegove supruga i sina, čime je oštetio druge poverioce u stečajnom postupku.

Đorđević je inače vlasnik niškog restorana "Sinđelić" i predsednik fudbalskog prvoligaša "Sinđelića".

Više informacija biće objavljeno ujutru.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mimi

    17:11 // 20. 9. 2011.

    kako se ove novine zamlacuju glupostima, umesto da pisu o realnim problemima ljudi i da se bave istrazivanjima o kvaitetu zivota gradjana, da daju predloge za resavanje problema, mediji su nam se sveli na puko tracarenje i afere...nema vise realnog medijskog izvestavana, sve po partijskoj liniji, posle se cudimo sto su nam politicari nesposobni...

    • Aleksandar Ilic

      14:41 // 21. 9. 2011.

      Juzne Vesti se ne zamlacuju glupostima, samo su objavile informaciju da je doticni uhapsen. Priznao ti to ili ne, ali hapsenje se desilo, i to je to

  • dolazim po Vas

    16:59 // 20. 9. 2011.

    Radnicki je do juce gubio od elitne ekipe Svrljiga a sad je ekipa za ligu sampiona , a kad presuse procenti od hale koja kosta isto koliko i nova Arena , Svrljig vas ceka !!! A Djordjevicu ce da se pridruze svi zuti kadrovi i sve gradske prevare Forli,Softveri,baba Hala, stadion, benzinske pumpe,dozvole, lozni kalem

  • Marko

    16:54 // 20. 9. 2011.

    Nije mi jasno sto ovi sto komentarisu, obavezno spominju politicare,mene na primer oni uopste ne zanimaju, dok ne dodje red na njih. U ovom trenutku je za mene strasnije i opasnije ovo sto se sada desava.Niko ne postavlja pitanje kako policija,sud i drugi istrazni organi ove malverzacije nisu ranije utvrdili.Ovo traje godinama,godinam a tek sada se otkrilo.Verovatno ce za ove sto sada rade slicne stvar da se otkrije tek za nekih 5,10 godina.

    • Ja

      20:22 // 20. 9. 2011.

      Slažem se sa tobom. Ali, ukoliko policija reaguje na prvi prekršaj, ogromne su šanse da se okrivljeno lice izvuče bez kazne, i da mu još država plati što ga "ometa u malverzacijama". Takav nam je pravni sistem i to ti je. Svima odgovara i niko ne bi da ga menja. Zato sve akcije prikupljanja podataka traju dugo. Pojedini slučajevi se prate i po par godina, maltene dok se lice ne opusti i ne napravi veći prekršaj. Onda kreće "dramaturgija". Privođnje, ispitivanje, predaja istražnom sudiji, pritvor, tišina, puštanje na slobodu. U međuvremenu podmazivanje... "Dramaturgija" može da krene i na drugi način. Nekome iz vrha smeta neko iz "biznisa" i, akcija. Sve je to sastavni deo što bi rekli folklora...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: