Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:45, 24. 10. 2012.

| Hronika

Uhapšen Simonovićev otac

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
simonovic.jpg
Miloš Simonović, arhivska fotografija

U nastavku istrage o aferi "Agrobanka" priveden je Bojan Simonović, član Izvršnog odbora banke.

Pretpostavlja se da je reč o ocu doskorašnjeg gradonačelnika Niša Miloša Simonovića i nekadašnjem direktoru filijale ove banke u tom gradu, ali zvanične potvrde ove informacije za sada nema.

Miloš Simonović trenutno ne odgovara na pozive novinara Južnih vesti.

Kako saznaje RTS, pored Simonovića privedeni su i Stevan Alavanja, vlasnik beogradskog preduzeća "Asprom" i Predrag Vučković, direktor preduzeća "Agrartrejd".

Kako RTS nezvanično saznaje, oni se sumnjiče da su zloupotrebom službenog položaja oštetili "Agrobanku" za oko 2,5 milijarde dinara, odnosno da su Alavanji pribavili imovinsku korist u tom iznosu.


Agrotrejd bio vlasnik Porečja iz Vučja

Preduzeće Agrotrejd, čiji je direktor Predrag Vučković uhapšen u sklopu afere "Agrobanka", na jugu Srbije u žižu javnosti došlo je jula prošle godine kada je za 150.000 evra kupilo fabriku Porečje iz Vučja.

Međutim, nakon protesta radnika sredinom jula ove godine, Agencija za privatizaciju raskinula je ovaj ugovor pre 20tak dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mile

    16:13 // 27. 6. 2014.

    Slušaj Miloše,dali su ti ime srpskog junaka pre tpostavljajući da ćeš kasnije ići njegovim stopama.Nedaj bože da si komandovao životima na bojnom polju,kad si "čuvenu"stranku izdao posle 20 godina.

  • Ljubiša Simić

    08:51 // 26. 10. 2012.

    KAKAV OTAC TAKAV SIN

  • Milos Djokic

    13:48 // 25. 10. 2012.

    Iskreno se nadam da ce se pohapsiti jos mnooogo njih.Posebno bih voleo da vidim pohapsene Ogrizovica, strucnjaka iz Toplane koji zaposljava rodbinu i prijatelje i bahatog kursadziju iz Leposavic-direktorku OS Cele Kula koja je upropastila sve sto se upropastiti moze-od jedne od najboljih skola u Nisu napravila je pacavru sa strucnim kadrom koji se skolovao na eminentnim fakultetima u Leposavicu i Vranju.Samo neka SVAKO plati za ono sto je ucinio.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: