Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:27, 28. 12. 2012.

| Hronika

Uhapšen funkcioner SNS u Vranju

Autor:I.M., P.B.Izvor:
hapsenje.jpg
ilustracija

U velikoj policijskoj akciji u Vranju do sada je uhapšeno 8 osoba, osumnjičenih za kriminal. Među njima i dojučerašnji odbornik Skupštine Grada Miloš Mladenović zvani Žaba.

Ovu informaciju potvrdila je zamenica gradonačelnika Vranja i visoki funkcioner SNS Bojana Veličkov na vanrednoj konferenciji za novinare, uz napomenu da je Mladenović juče podneo ostavku na funkciju odbornika.

- Tačno je. Miloš Mladenović je uhapšen. Stav naše stranke je da svako ko je kriv mora da snosi posledice, u borbi protiv organizovanog kriminala koja se vodi u našoj zemlji - rekla je Veličkov.

Veličkov je dodala dodala da je Mladenović na jučerašnjoj sednici Skupštine Grada podneo ostavku na mesto odbornika, ali da je i dalje zvanično član SNS. Veličkov i Antić Veličkov i Antić na konferenciji za novinare

Mladenović je sredinom novembra već saslušan u policiji zbog navodne sumnje da je zapalio automobil gradskog većnika Branimira Stojančića. Njega su prilikom izlaska iz policijske stanice dočekale pristalice i simpatizeri SNS uz aplauz i ovacije.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić, koji je i predsednik Gradskog odbora SPS, rekao je da građani nemaju potrebe da brinu i da je u toku hapšenje nekoliko osoba koje se terete za brojna krivična dela, među kojima i brojne podmetnute požare u Vranju.

- Zvaničnih podataka o imenima uhapšenih i do kada će trajati akcija policija neće saopštavati zbog interesa istrage - rekao je gradonačelnik.

Podsetimo, u Vranju je u poslednjih godinu i po dana zabeležen veliki broj podmetnutih požara, a na meti kriminalaca uglavnom su bili automobili gradskih i funkcionera političkih partija, ali i ugostiteljski objekti. U jednom od incidenata potpuno je izgorelo i pozorište.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • AAAAA

    16:57 // 4. 1. 2013.

    Sad ste se setili da postojimo,sad kad treba opet da branimo lopove pa saljete poruke da izbacujemo statuse kako su "piromani" neduzni!! Sram vas bilo! Bitno da ste njih uglavili na dobrim funkcijama a posteni gradjani sede bez posla!! Lopovi sa osnovnom skolom!!!

  • Svecnik

    21:57 // 28. 12. 2012.

    I ovaj je kao neki nama dobro poznati vikao na sav glas da nije kriv i da mu je "namesteno". A i paljenje kola mi je nesto poznato...
    Cekamo rasplet.

  • atila

    15:45 // 28. 12. 2012.

    Kako bre da jos juce podnese ostavku?Opet Nika misli da su Vranjanci retardi....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: