Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:29, 22. 2. 2018.

| Hronika

Uhapšen muškarac koji je zapalio kola na Bubnju

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
kola
Rasvetljena paljevina kola; foto: S. M.

Zbog sumnje da je ukrao, a potom u Spomen-parku Bubanj zapalio “tojotu korolu”, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, uhapšen je 35-godišnji Nišlija. Novinari Južnih vesti nezvanično saznaju da je osumnjičeni mnogo puta dosad bio hapšen, pa čak i osuđivan za različita krivična dela.

Sa lisicama na rukama i krivičnom prijavom, navode u policiji, završio je Nišlija koji se sumnjiči za tešku krađu. Inače, u policiji dodaju, da je pre nego što je zapalio auto, iz njega ukrao alat.

Pretresom njegove kuće, policija je pronašla kutiju sa alatom za koju se sumnja da je ukrao iz vozila. Pronađeni predmeti su vraćeni vlasniku - saopštili su u policiji.

Podsetimo, u noći između 19. i 20. febuara prijavljena je krađa "tojote korole", koja je rano ujutru pronađena spaljena nedaleko od spomenika Tri pesnice.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    11:31 // 24. 2. 2018.

    Ukrao i zapalio auto zbog alata?????????
    Policija da izvrsi kompletnu proceduru i da ustanovi sta je zaista po sredi ovde. Jer nema logike da ukrade i zapali auto zbog kutije alata, sem ako lopov nije 'pacijent' neke ustanove

    • Aca

      01:21 // 18. 3. 2018.

      Za tako glup izgovor duplo stroža kazna.

  • Jasar

    12:13 // 23. 2. 2018.

    Svaka cast ,bar je lakse vlasniku da su iza resetaka ,oni koji su mu zapalili i ukrali auto ,zalosno je sto je vlasnik ostao bez vozila,nije prijatno nikako,ali ovakve stvari,paljevine,tuce ,ubistva ,treba iskoreniti, odes za vikend u grad ne znas dali ce da ti ukradu auto,zapale,prebiju,ubiju ...

  • Nn

    00:31 // 23. 2. 2018.

    Šta vlasnik ima od toga što će lopov da odleži još nekoliko meseci u zatvoru? Hoće to možda da mu vrati auto? Možda kad bi država plaćala štetu koju lopovi naprave, moožda ih onda bar ne bi puštali na slobodu za par meseci da opet kradu i uništavaju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: