Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:40, 27. 2. 2021.

| Hronika

Uhapšen nasilnik koji je pretukao ženu u centru Niša

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
tuca
Dve marice su sinoć izašle na teren; D. Marjanović

Niška policija uhapsila je 30-godišnjeg Nišliju osumnjičenog da je sinoć u centru grada, kako kažu, pesnicama više puta udario 36-godišnju ženu koja je sa povredama prevezena u UKC Niš.

Kako kažu u policiji, N. E. se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje. Navode da je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, niškoj policiji je prijavljena tuča između dvoje ljudi oko 21 sat. Kako saznajemo, u blizini semafora kod Kalče u Nišu je muškarac ženi tražio novac, ona mu nije dala, pa je on udario i tako povredio.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • To je kriminal i zasto o tome ne pisete

    10:38 // 1. 3. 2021.

    Tu osobu ne mozete tuziti samo za nanosenje laksih povreda vec za iznudu i upotrebu silu sto je mnogo vece krivicno delo. On je bukvalno otimao novac, kao onaj sto sa pistoljem radi u banci i pri tome povredio osobu. Dosta nam je tih sto prose i njihove dece. Da im ne dajete ni jedan dinar niko ne bi prosio. Taj od 30 godina krade i mobilne telefone a decu kontrolise koliko uzele novac.

  • jasar

    07:37 // 1. 3. 2021.

    ma vise hvtajte na radarima pusti to,stavite radare za pesake,eventualno zaustavljajte trotinete,ili van pesackog to su pravi kriminaci,da ne pricam za prekoracenje od 1km u zoni skole ej 1 celi km sibaju kazne ,to je bre opasno ovo drugo ma jooook,,,, ironija za ove sto ne kapiraju...

  • Mara

    05:35 // 1. 3. 2021.

    @Pedja u čemu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: