Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:19, 29. 4. 2015.

Uhapšen profesor niškog DIF-a zbog korupcije

dif-blic.jpg Još jedno hapšenje na niškom DIF-u; Foto: Blic

Profesor plesa i “power lifting”-a na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Vladimir Mutavdžić, uhapšen je zbog sumnje da je studentima prodavao diskove i knjige i upisivao im ocene bez obaveze da odgovaraju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • mile

    13:30 // 29. 4. 2015.

    Nazalost to se radi na svim fakultetima i visokim skolama, to je unosan biznis... kupis knjigu i polozis ispit, na svim nivoma je trula drzava... a pojedinci sveno to lepo koriste...Da moguce je.

  • Kalča

    13:39 // 29. 4. 2015.

    Ceo fakultet zna za korupciju 2 godine i samo se izriču "osude"?!? Svi profesori, na čelu sa dekanom i prodekanima, da uzmu torbice i, u koloni dva po dva, da se drže za ručice, pravac kod kadije.

  • za muljažu

    13:44 // 29. 4. 2015.

    je potrebno dvoje, profa i lenjivac. Nakon toga dolazi na red mahanje diplomom državnog fakulteta i zahtev državi za zbrinjavanjem. Kao što nema epiloga afere index...

  • Oblak

    15:11 // 29. 4. 2015.

    Kome i čemu služi ovaj fakultet kada se poslednje tri godine u Nišu nije zaposlio ni jedan diplomirani student. Služi na štetu državi i mladima a na korist profesora. Zatvoriti ga hitno

    • Bosiljka

      16:44 // 29. 4. 2015.

      Nije u Nišu i u Srbiji ali jesu po americi najviše jer je ovaj fakultat tamo veoma tražen. Fitnes treneri, spasioci i ostalo. Diploma fakultete je viza za odlazak. Amerika ih dobije za džabe.

  • difovac

    15:15 // 29. 4. 2015.

    Ako se pokrene istraga sto se studenti primoravaju i knjige da kupuju kako bi imali uslov da izadju na ispit, tek ce biti hapsenja!!!

  • Profesor Okultis

    15:34 // 29. 4. 2015.

    Poznajem dobro profesora ,nikada nisam video nesto slicno optuzbi.To je castan covek.

    • Goran

      13:23 // 30. 4. 2015.

      Kako vas nije sramota? Ja sam bio svedok tome, a verovatno ste ili profesor koji cini takve stvari ili ste rodjak doticnog.

    • Za Gorana

      07:36 // 1. 5. 2015.

      Gorane,sigurno te sramota sto si ,,okinuo,,neku godinu na fakultetu pa sad ,OSVETA.mORA DA SE RADI,UCI,PA CES I TI DA ZAVRSIS ,NEKAD,FAKULTET.Ali ti je bolje da predjes na megatrend,singi,pazarski...

  • difovac 2

    15:44 // 29. 4. 2015.

    za sve studente je ispit bio u kabenetu.On nije primoravao studente da kupuju diskove za razliku od drugih profesora koji su trazili da kupis knjigu da bi dobio potpis ili u nekom slucaju i ocenu. Poz

  • Helen

    17:10 // 29. 4. 2015.

    Mutavdzic nikoga nije primoravao da kupuje knjigu i diskove, za razliku od nekih drugih profesora. Tih 50e nisu nista spram ostalih nepravilnosti na ovom fakultetu.

  • PRAVDA

    17:15 // 29. 4. 2015.

    Koliko sam upoznat, ovaj profesor i dekan su već na sudu. I ovo je klasična nameštaljka. Na tom fakultetu ne postoji profesor koji ne prodaje svoju literaturu, ili ne naplaćuje ispit, počev od dekana.

  • Djuka

    21:36 // 29. 4. 2015.

    Kakav dekan, takvi i profesori, nista novo, nisa nepoznato.

  • Čiča

    00:43 // 30. 4. 2015.

    Osnovni Sud ako ovo ne suzbije onda da se proveri ima li svrhe da postoji uopšte.

  • fsfv

    01:51 // 30. 4. 2015.

    Ovaj problem je nastao kada su clanovi studentskog parlamenta trazii ocenu bez kupovine knjige.Treba se malo pozabaviti parlamentarcima i kako oni daju ispite. Prosek preko 9,niko ih ne vidi na ispitu

  • milos

    18:51 // 30. 4. 2015.

    Ako treba veza da bi se polagali ispiti na difu onda nemam reci za takve ljude. Stari ljudi pricaju nije upisao fakultet vec dif.

    • milos2

      20:48 // 30. 4. 2015.

      Ne lupaj molim te ,dodji da polazes antropomotoriku , biomehaniku , sportsku gimnastiku ,kad je tako lako . Ne potcenjuj druge fakultete . Svaki je tezak na svoj nacin .

  • nebitan

    11:33 // 1. 5. 2015.

    Da
    Imas
    Fakultet

    :) sala mala, bez ljutnje

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: