Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:03, 5. 1. 2021.

| Hronika

Uhapšen vozač iz nesreće u kojoj su stradala dva pešaka na trotoaru

Autor:G. BjeletićIzvor:Južne vesti
saobracajka
Oba pešaka preminula; foto: JV

Uhapšen je N.S. 2001. godište iz Beograda, saopštila je niška policija, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. U saobraćajnoj nesreći kod DIS-a, sinoć oko 21 sat, automobilom je izleteo na trotoar i udario dvojicu prolaznika, od kojih je dečak od 12 godina preminuo na licu mesta.

Očevici tvrde da se vozač kretao brzo, da je izgubio kontrolu nad vozilom i tako udario u pešake.

Sumnja se da je on sinoć upravljajući automobilom udario dvanaestogodišnje dete koje je od zadobijenih povreda preminulo na licu mesta i četrdesetosmogodišnjeg muškarca koji je prevezen u Klinički centar Niš gde je podlegao povredama, kažu u Policiji.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zivanovic Sasa

    02:09 // 9. 1. 2021.

    Za vozaca audija najstroza kazna zbog bahatog ponasanja u saobracaju. À za policiju smena i najstroze kaznjavanje zbog ne vrsenja duznosti za koje ih narod placa.

  • Marko Milosevic

    09:23 // 6. 1. 2021.

    Zasto svi krivite policiju,budite malo samokriticni pa pogledajte i razmislite kako vaspitavate svoju decu. Pruzate im sve u zivotu skupe telefone dobre automobile izlaze u sitne sate sa 14-15 godina,vecina vas ni nezna gde odlaze i sa kime se druze,kako se oblace koju vrstu muzike slusaju.? I onda dodjemo do ovakve tragedije i kriva policija. Ne ljudi podignite sami sebi svest,i svest svoje dece

    • Dzamutka

      16:30 // 6. 1. 2021.

      Koji smo to, " mi" ? Ne lupaj, ne verujem da na JV ima takvih skorojevica i bahatlija ! Ovakve komantare ostavljaj na rezimskim medijima i tabloidima !

    • Stefan

      17:23 // 6. 1. 2021.

      Krivimo jer ja kao roditelj mogu raspustiti svoje dete da bude debil, a on kao policajac da spreci da dete debila (mene) ugrozi dete normalno neko ili nekog drugog to pod broj.Drugo krivim jer danju kada je cisto i vidljivo tu na 65km/h vataju na pravcu na foru i pune budzet a nocima neko vozi i prijavljuju ga, i ne dodju da mu naprave zasedu.Imamo pravo da smo budale zato policija i postoji.

  • nina

    08:44 // 6. 1. 2021.

    Nemoguce da je bio sam u vozilu....cija su to deca koja se tako bahate....punoletan je kazite mu ime....bio je sigrno jos neko u vozilu....nije bio sam
    Ciji je sin zasto ga stitite
    Velika tragedija, sausesce porodicama nastradalih

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: