Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:42, 19. 11. 2010.

| Hronika

Uhapšen vozač koji je pregazio srednjoškolca

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
Mesto nesreće

PROKUPLJE – Policija je jutros uhapsila Sašu B. (33) iz sela Držanovac u opštini Žitorađa, za kojeg se sumnja da je svojim ford eskortom pre sedam dana zgazio šesnaestogodišnjeg Ivana Smiljkovića iz sela Rasovača kod Prokuplja i pobegao sa lica mesta.

On je predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Prokuplju i određen mu je pritvor do 30 dana. Portparol Osnovnog suda u Prokuplju Ivana R. Niketić, kaže da je sada nemoguće iznositidetalje o događaju, jer je reč o smrtnom ishodu maloletnog lica.

- Ne mogu vam reći ni šta je izjavio okrivljeni, niti ikakvu pojedinost o događaju, sve dok ne ispitamo svedoke i ne završimo istragu- napominje sudija Niketić.

Saša B. se tereti da je u noći između prošlog petka i subote u prokupačkom selu Babin Potok vozilom udario dečaka koji je pešice išao putem.

Nakon što je to učinio, pobegao je sa lica mesta, a dečak je preminuo.

U subotu ujutru oko 9 sati beživotno telo dečaka pronašli su meštani Babinog Potoka i prijavili slučaj policiji. Jedini trag o vozilu koji je imala policija bila je tablice koja je ispala sa vozila nakon udarca, a koja se nalazila na mestu nesreća.

Već u subotu na osnovu nje policija je pronašla vozilo u dvorištu porodične kuće Saše B. u Držanovcu. Vozač je već bio u bekstvu, a pronađen je jutros.
 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • meda

    01:14 // 20. 11. 2010.

    Za bezanje sa mesta nesrece: Ubistvo sa predumisljajem.
    .
    Kazna: Lincovanje

  • pera

    00:47 // 20. 11. 2010.

    Jedini trag bila tablica??? Pa to ni Molder i Skali nebi resili ! Svaka cast ! Dozivotna teska robija i sve muke pride za pocinioca!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: