Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:16, 25. 5. 2015.

| Hronika

Uhapšen zbog krađe akumulatora

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
akumulator
Nosio akumulatore iz automobila; Foto: Arhiva JV

Niška policija uhapsila je jednog 21-godišnjaka zbog sumnje da je krao akumulatore. Pronađen i specijalni alat za obijanje vozila.

Sumnja se da je u poslednjih nekoliko dana S. M. iz Niša, kako piše u saopštenju, obio 4 automobila iz kojih je odneo akumulatore.

Ukradeni delovi automobila su pronađeni u prostoriji za odlaganje smeća u jednoj zgradi na Bulevaru Nemanjića, kao i metalni otvarač, posebno prilagođen za obijanje vozila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu,  biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nenad

    19:11 // 1. 6. 2015.

    Mozda je taj i meni omako akumulator , mozda je to ta cepaljka.Bre ukrade mi nov akumulator jos sam mu i garanciju ostavio .

  • Bozidar

    14:13 // 25. 5. 2015.

    da li postoji neko opsirnije saopstenje iz MUP-a za tu kradju akumilatora, posto je meni pre nekoliko noci ukraden iz automobila u naselju Apelovac ili Crvena Zvezda, pored romskog naselja???

    • mile

      20:50 // 25. 5. 2015.

      Decku ukrali akumulator a vi lupate minuse,mozda zato sto zivi u naselju C.Zvezda,naselju gde stanari okolnih zgrada nemaju mira danju i nocu od preglasne muzike,kradja a policija nikad i ne dolazi.

    • Bozidar Milenkovic

      12:47 // 26. 5. 2015.

      hvala na podrsci, pre svega, ali muzika je najmanji problem od 1001 problema koje imaju stanari tih zgrada, pa i ja, od romskog naselja koje se siri bez prestanka svakodnevno...

  • Aca

    13:07 // 25. 5. 2015.

    Hapsite malo one koji kradu drzavne pare, pa kupuju skupe automobile, zive u vilama i nemoraju da se maltretiraju da kradu akumulatore

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: