Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:21, 1. 4. 2021.

Uhapšen zbog sumnje da je štelovao brojilo za krađu struje i to naplatio

strujomer-ilustracija-KOSTA-Juzne-vesti.JPG Osumnjičen da je štelovao manju potrošnju; Ilustracija; foto: A. Kostić;

Zbog sumnje da je juče u jednoj kući u Nišu prepravio električno brojilo kako bi vlasniku očitavalo manji utrošak struje i tu uslugu naplatio, uhapšen je 61-godišnji N. D. iz okoline Doljevca, saopštili su iz niške policije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nislija93

    20:58 // 1. 4. 2021.

    e moji "majneri" kostace vas skupo bitkojin u buvari..

  • sasa

    16:29 // 4. 4. 2021.

    Umesto da osudjuju kradju struje, komentatori osudjuju drzavu sto hapsi kradljice, a onda kukaju kako treba da budemo pravna drzava, a sami podrzavaju one koji krse pravo. Ne muzemo da postanrmo civilizovana i pravno uredjena drzava ako vecina intimno podrzava krsenje svih pravnih regulativa.

    • Miodrag Nikolic

      22:15 // 4. 4. 2021.

      E moj Sasa,e moj Sasa...komentatori ne osudjuju drzavu sto hapsi kradjivce struje,nego sto prvo ne hapsi one velike sto su pokrale i upropastile ovu drzavu,nego se hvali sa hapsenjem ovih sitnih,i to je sad uspeh,a velike se zataskavaju,eventualno se hapse ako dodje do prekida saradnje i dila sa drzavom,sta bi sa Veljom Nevoljom,nesto se ne spominje vise...e moj Sasa...

  • baki

    20:37 // 1. 4. 2021.

    Kolko je brojila taj naštelovao samo u Pukovacu i u opštini.Dok mi slepci posteno placamo struju oni parno grejanje na struju. Proverite i apsite.

    • Miodrag Nikolic

      18:39 // 3. 4. 2021.

      Prvo druze da znas,u Srbiji ima negde oko 6 miliona slepaca,jer da ih nema toliko onaj majmun ne bi bio na vlasti,a kao drugo vidis kako je danas jace svetlo u kuci jer su smanjili kradju struje,uhapsili su glavnog coveka za malverzaciju struje u celoj Srbiji,jos kad bi zaposlili jos par hiljada komunalnih policajaca i resili problem oko svercovanja u gradskom prevozu i nekih desetina hiljada

    • Miodrag Nikolic

      18:45 // 3. 4. 2021.

      I par hiljada jav.izvrsitelja jer ih ima malo za ovako veliku zemlju,zatim za Sotirovskinjinu metropolu-nis nekih 3 do 4 hiljade pauka i jos nekih takvih uterivaca dugova ja mislim da bi posle toga nasa lepa Srbija procvetala...ha,ha,ha...

  • Filozof

    20:14 // 1. 4. 2021.

    Da li neko zna nekog ko steluje brojilo za TV pretplatu?

    • Milan

      21:07 // 1. 4. 2021.

      Jedan je obecavao da ce da ukine taj namet. Obecavao je i kad on dodje na vlast struja ce da pojeftini 25 posto. Obecavao je da ce zvezde sa neba da im skine i nikad nista nije ispunio. Glup narod mu poverovao i doveo ga na vlast.

    • Des - pot

      00:15 // 2. 4. 2021.

      Bila nekad tv pretplata,sad je taksa.Da se Vlasi ne dosete.

  • LudiMilojko

    21:11 // 1. 4. 2021.

    Hapse one koji nisu radnici EPS i clanovi partije.Dok likovi iz EPS radnici ti nude da montiraju brojilo za 1200 evra i vise.Koje navodno ce manje struju da trosi.....Koja ovo ironija.

    • qgo

      18:50 // 2. 4. 2021.

      Nemoj tako, moj otac nije bio ni radnik EPS ni clan partije ali je bio majstor svih mogucih zanata. Naravno da je nekoliko godina "kraduckao struju," jer je drzava sistematski kraduckala iz njegovog dzepa. Vise puta su dolazili da kontrolisu brojilo i instalaciju. Pogadjate, uvek je bilo sve u redu. Kako? Pa amateri iz EPS nisu mogli ni vodu da nose majstoru kakav je bio moj cale, eto kako.

  • ja

    00:42 // 2. 4. 2021.

    u srbiji se krade 1/3 proizvedene struje. zrtveno jagnje se hapsi. kad pocnu da hapse unutrasnju kotrolu iz bg. pocecu da verujem u drzavu. ovo je samo zamajavanje!

  • Milan

    20:46 // 1. 4. 2021.

    Par godina unazad, jedna osoba iz Bg ugradio solarni panel na svom prozoru u stambenu zgradu i prikljucio na brojac. I Brojac isao unazad(vracao struju). Radnici iz EPS sumnjali da je kvar i menjali 3puta brojilo i cak stavili digitalni. I otisli radnici kod te osobe i rekli mu da je to zabranjeno.

    • Marko

      06:00 // 2. 4. 2021.

      Istina, bilo na Marka-zvaka

  • zzzzz

    23:04 // 1. 4. 2021.

    Šta to u naslovu znači,da nije naplatio ne bi ga uhvatili (komšo evo za tebe gratis) ?

  • Miodrag Nikolic

    19:05 // 3. 4. 2021.

    U nijednoj zemlji potrosnja za el.energiju za stan od oko 50 kvadrata za zimski period ukljucujuci i grejanje ne moze da bude polovina od prosecne plate...izracunajte pa vidite zasto se ljudi odlucuju na tako nesto,naspram nasih plata grejanje na struju za takav stan ne bi smelo da bude vece od 3,4 hiljade dinara...razmislite malo

  • Danijela Grozdanovic

    14:52 // 3. 4. 2021.

    Sramota tog da bude sto ga zvao pa ga prijavio ja bi obojicu istom kaznom kaznio

  • Miidrag Nikolic

    18:55 // 3. 4. 2021.

    Svaka cast za srpsku policiju i pravosudje,ura,ura,ura,zivela NARODNA MILICIJA,sto bi rekao Lecic TO MILICIJO MOJA,zaposliti jos nekoliko desetina hiljada kom.policajaca i pohvatati sve koji svercuju u g.prevozu,zatim nekoliko desetina hiljada jav.izvrsitelja i opljackati ovaj siromasni narod i sto vise paukova u gradu i Srbija ce procvetati..sram vas bilo..bolje jurite one sto su pokrali milione

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: