Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:09, 11. 4. 2013.

Uhapšen zelenaš

1 Ilustracija

Nišlija Dalibor P. uhapšen je zbog sumnje da je u protekle 3 godine jednoj osobi pozajmio oko 4.000 evra uz mesečnu kamatu od 20%, a potom ga tukao i pretio njemu i porodici.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Нишки

    14:02 // 11. 4. 2013.

    20%,зар то није превише? колико се крећу, иначе, зеленашке камате?

    • Milta

      02:42 // 12. 4. 2013.

      Odi do banke pa se raspitaj.

  • Bibić018

    18:24 // 11. 4. 2013.

    Pored dilera droge ovi zelenaši i reketaši su najveće zlo ovog grada...osoba koja je u nekom finansijskom škripcu ne razmišlja na trezven i normalan način i onda udje u kandže tih bezbožnika i nema mu povratka.
    Sad će neko reći: "pa niko ga nije silom naterao",jeste ali 20% kamate mesečno je kriminal.
    Za dilere,reketaše i zelenaše kazne treba da budu izuzetno pravične(čitaj-stroge).

    • Milta

      02:49 // 12. 4. 2013.

      Mozes li malo bolje da obijasnis ovo sto si napisao "osoba koja je u nekom finansijskom škripcu ne razmišlja na trezven i normalan način".Znaci li to da svako ko ima finansijskih problema nije uracunljiv?

    • zeleni

      20:32 // 12. 4. 2013.

      pa ti idi u banku ne uzimaj pare na pocek pa da vidis koliko tek oni uzimaju turski harac strasno

  • Milta

    02:36 // 12. 4. 2013.

    Ako cemo iskreno, treba ti novac lepo odi do banke i raspitaj se o kes kreditima ,a ne kod zelenasa.I banke su neka vrsta zelenasa ali legalna i kod njih postoji kamata i hipoteka.Ali te banka na zakonom regulisan nacin dere.Ko je uzeo pare kod zelanasa mora i da vrati (ne branim nikog ali taj zelenas nikog ne vuce za rukav da bi mu davao novac).A sto se tice 20% kamate ,mogo je da kaze i 50 % "sto si bre prijatelju pristao" tvoj problem ,pa ti posle kriv djavo.

  • pravdoljub

    09:18 // 13. 4. 2013.

    Vecina zelenasa radi u sprezi sa sudom i policijom,svaki od njih ima advokate koji su pravi lesinari tako da zrtva nema nikakve sanse.Veliki je to biznis u ovom gradu a zrtava koliko volis,svi cute i izbegavaju da javno progovore....tretirati ovo delo kao tesko i zapretiti kaznom od minimum 10 godina, kao i javno objavljivati imena onih koji su se ovim bavili.

  • nenad milosevic

    19:30 // 16. 4. 2013.

    veoma pohvalno za srpsku policiju ... gospodo policajci kad planirate i elektrodistribuciju da uhapsite zbog njihovih kamata na kamatinu kamatu od kamate ...

  • sasa

    14:39 // 15. 4. 2013.

    Niko nikog ne tera da uzima kredite od banke i pozajmice od zelenasa. Moje misljenje je da je kamata prevelika i kod jednih i drugih ali svi to znaju i svesno rade.

  • LIDIJA

    13:15 // 16. 4. 2013.

    Ovaj je jedan od mnogih koji to rade u ovom gradu,ali ovaj ima slabe veze u policiji i radi za sitne pare,treba pohapsiti one krupne sto su zatvorili mnoga preduzeca zbog svojih kamata i pokupovale cele zgrade u Pobedinoj, na njih niko ne udara jer rade zajedno sa policijom,poznaju sve inspektore cak se i druze sa njima, kad budu oni pohapseni VELIKI ovi mali sitni ce se sami povuci

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: