Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:32, 13. 2. 2023.

| Hronika

Uhapšena Nišlijka zbog prodaje nepostojeće parcele, ali i još nekoliko sličnih prevara

Autor:N. Đ.Izvor:Južne vesti
policija, nis, januar 2023, foto jelena misic 5
Osumnjičenoj određeno je zadržavanje do 48 ;foto: Jelena Mišić

Protiv 45-godišnje Nišlijke I. V. policija će podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je uzela novac od kapare za parcelu koja ne postoji, ali takođe i da je kao posrednik u kupovini njive, uzela 12.000 evra od vlasnice.

Pripadnici niške policije takođe sumnjaju i da je od 31-godišnjaka uzela dokumentaciju i 18.000 dinara za legalizaciju stana, koji nije uknjižila.

Ona se sumnjiči da je predstavljajući se kao posrednik u kupovini njive, dovela u zabludu 61-godišnju vlasnicu i umesto da joj da 12.000 evra koje je uzela od kupca, novac je zadržala za sebe. Takođe je, kako se sumnja, prevarila i 40-godišnjeg kupca predstavivši mu se kao vlasnica parcele, koja inače ne postoji i od njega, na ime kapare, uzela 1.600 evra - kažu iz policije.

Osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena tužiocu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    15:34 // 14. 2. 2023.

    Ovom prilikom pozdravljam sve (ne)radnike katastra u Nišu i želim im da spoje ove neradne dane do ponedeljka. Biće manja šteta, nego kada dođu na posao da (ne)rade. Jednog dana ima da nauče i računar da upale a za 10 god ima da znaju i GIS da rade!

    • Jasar

      00:24 // 16. 2. 2023.

      Genijalci...

  • Sofronije

    09:03 // 14. 2. 2023.

    Parcela ne postoji ali zato za parcele koje postoje u Nišu i okolini u Katastru prave kardinalne greške pa su ih uknjižili na sasvim treće vlasnike a prave vlasnike, teraju da svoja prava ostvaruju na sudu.Posledica nepotizma i kupljenih diploma sa fakulteta koje su njihovi zaposleni završili za par vikenda.Dal će ikada neko to da proveri i kazni?

  • nisliski mohikanac

    23:18 // 13. 2. 2023.

    Nista ne raditi bez agencije,jeste da ih ima raznih ali o njima se covek moze raspitati.Advokat pride jos bolje.Mnogi misle da sve znaju to je problem

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: