Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 2. 2. 2022.

| Hronika

Uhapšena devojka koja je vozila auto iz nesreće kod Vladičinog Hana, tužilac je saslušava u četvrtak

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Policija FOTO Aleksandar Kostić
Devojci određeno zadržavanje do 48 sati; Ilustracija; foto: A. Kostić

20-godišnja devojka iz Predejana koja je upravljala automobilom koji je sleteo u Južnu Moravu u nesreći u kojoj su stradale dve devojke, nakon otpuštanja sa bolničkog lečenja zadržana je na 48 sati i nalazi se u pritvorskoj jedinici u Vranju.

Kako saopštavaju iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju, A. S. će biti saslušana u četvrtak, 3. februara. Ona je nakon nekoliko dana otpuštena sa lečenja iz Zdravstvenog centra, nakon što je utvrđeno da je dobrog zdravstvenog stanja.

Iz vranjske policije kažu da se ona sumnjiči da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je ona 29. januara ove godine, u ranim jutarnjim satima, na području Vladičinog Hana, upravljajući automobilom marke "golf“, u kome su bile tri putnice, probila zaštitnu metalnu ogradu na mostu i sletela u Južnu Moravu - saopštavaju iz policije.

Ranije je rečeno da je ona za volanom bila sa probnom dozvolom, kao i da je prekoračila brzinu.

Iz Tužilaštva dodaju da je završena obdukcija tela devojke koje je pronađeno u utorak, 1. februara, te da se očekuju nalazi Zavoda za sudsku medicinu iz Niša.

Podsetimo, auto je s puta sleteo u reku u subotu u jutarnjim satima, a u njemu se bile 4 devojke. Dve su zadobile povrede, a dve su poginule i izvučene iz Južne Morave.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miki

    16:44 // 2. 2. 2022.

    Ali ko daje ovako bezveznu izjavu : "Sumnja se da je ona 29. januara ove godine, u ranim jutarnjim satima, na području Vladičinog Hana, upravljajući automobilom marke "golf“, u kome su bile tri putnice, probila zaštitnu metalnu ogradu na mostu i sletela u Južnu Moravu - saopštavaju iz policije." Pa sta ima da se sumnja kad se ZNA da je sletela u reku.. pa zar auto nije sleteo u reku !?

    • Profesor

      17:20 // 2. 2. 2022.

      Otvoreno je pitanje ko je upravljao vozilom - ili barem postoji prostor da se negira krivica.

  • Petar SNS

    14:24 // 2. 2. 2022.

    i? Uništila je tri života . I svoj . spominje se i alkohol probna dozvola brzina a devojčica maltene . Mislim u 4 sata ujutru kada sviće šta će po selima i izlascima . Noć mrak klizavo i upropasti sve . Ne volim to u kolima je bilo LUDILO MUZIKA SELFI SE UDARA IDEMO GAS NAJAČE SMO i kako posle . što naš narod kaže eto KUKALA IM MAJKA . Deco pamet u glavu mani te se vozila i vožnje opasno je

    • Drzava je kriva za vecinu zrtava

      15:38 // 2. 2. 2022.

      A gde su cuveni Vucicevi zakoni vrlo strogi?? Da ima zakona, i da se zaposle jos 2000 saobracajnih policajaca umesto takvih kao ti sto sedite po drustvenim firmama jedan drugima na glavu, svako bi se uplasio da ce na putu naleteti na policiju a tek zatvorska kazna kao da zgazio nekoga. Ta devojka ne bi vozila ni u ludilu. E tako se cuva narod a ne po 100 evra bg narkomanima za kokain da glasaju

    • Profesor

      17:21 // 2. 2. 2022.

      Kolko su života Babić i njegov vozač uništili? Jesi možda i ti video snimak sa autoputa? Hoće li se i njima suditi po zakonu?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: