Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:29, 11. 12. 2021.

| Hronika

Uhapšena dva muškarca zbog sukoba sa vozačima na protestu u Nišu

Autor:M.DejanovićIzvor:Južne vesti
IMG_20211211_153019
Sukobe smirivali sami demontranti, policije nije bilo; foto: JV

Iako policija nije obezbeđivala današnji protest i blokadu saobraćaja u Nišu, uhapsili su dve osobe zbog sukoba sa vozačima automobila koji su pokušali da prođu ulicom na kojoj su bili demonstranti. Oni su osumnjičeni za nasilničko ponašanje jer su vozače udarili u glavu. Osim toga, policija će podneti i krivičnu prijavu protiv drugog muškarca koji je polomio staklo na automobilu.

Tri incidenta su se dogodila tokom blokade na Bulevaru Nemanjića u Nišu kada su vozači pokušali da prođu kružnim tokom na kojem su stajali ljudi. I dok je u prvom slučaju žena odustala i strasti su se smirile u drugom je vozač izašao i došlo je do čarki.

Sami učesnici protesta su smirivali situaciju, dok policije, bar u uniformama, nije bilo.

Ipak, od policije je stiglo saopštenje da su uhapsili su J.A. (1994) i I.S.(1970) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Kažu da je J. A. uhappšen jer je rukom udario u glavu vozača automobila kome nije dozvolio da prođe Ulicom Vojvode Mišića, a sa kojim se prethodno verbalno sukobio.

Policija je uhapsila i 51-godišnjeg I. S. koji se sumnjiči da se na Bulevaru Nemanjića na isti način sukobio sa drugim vozačem i takođe ga rukom udario u glavu - saopštavaju iz policije.

J. A. i I. S. se terete za krivično delo nasilničko ponašanje i određeno im je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu.

Dodaju da će podneti i krivičnu prijavu protiv 26-godišnjaka iz Kruševca koji je rukom polomio bočno staklo na automobilu.

Posted by Južne vesti on Saturday, December 11, 2021
Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bil

    20:24 // 12. 12. 2021.

    Kako vam nije jasno da su vozaci tu po zadatku? Sve ce uciniti da isprovociraju incident

  • Poštovani novinaru texta

    17:07 // 12. 12. 2021.

    Kad već javljate vest treba ako ste ozbiljan medij da pazite na svaku sitnicu kao zarez,tačku itad a kamoli na celu reč u tektsu koja može da izmeni celi smisao,na primer-(nezakonita)blokada saobraćaja,(nezakoniti)protest,(nezakonito)nije dozvolio da prođe,itd,itd...Nadam se kao verni čitalac južnih vesti da ćete popraviti grešku,POZDRAV!

  • Mile

    14:14 // 12. 12. 2021.

    Za 200 šetnji tokom '' 96 i ''97,ne vidosmo ni jednu čarku. Nasilnike u zatvor.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: