Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:31, 13. 2. 2018.

Uhapšena dvojica muškaraca zbog tuče u niškom klubu

policija Privedeni zbog tuče, foto: ilustracija/ flickr - Keith Allison

Zato što su pretukli 38-godišnjeg muškarca za vikend u jednoj niškoj diskoteci i naneli mu teške povrede glave, kako saopštavaju iz policije, uhapšena su dvojica 26-godišnjih Nišlija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jasar

    10:03 // 13. 2. 2018.

    Osuditi ih na maksimalne kazne za primer ovim drugim usijanim glavama da im ne padne na pamet mada sve dzaba oni misle nis da su oslobodili pogotovo taj deo tu oko centra ...

  • Cky

    10:39 // 13. 2. 2018.

    Nisam ni sumnjao da je u pitanju Cudo club...

  • Shomy

    16:21 // 13. 2. 2018.

    Osuditi ih za primer i uvesti profesionalno obezbedjenje po klubovima a ne ove napaljene iskompleksirane klince koji jedva cekaju da naprave incident kako bi se proculi po carsiji. A s obzirom da je ovo ko zna koji po redu incident u ovom klubu neko bi morao da preispita rad istog.

  • Suzana

    22:56 // 13. 2. 2018.

    To je jedan predobar mladi covek koji nikada nikog nije povredio i samo je imao nesrecu da se ne svidi olosima i huliganima koji su ga brutalno pretukli i sada se bori za svoj zivot...molim se bogu da se probudi iz kome i nastavi da zivi...a ljudima sa zlim komentarima svaka cast kad je ljudski zivot za njih nebitan,to govori samo kakvi su ljudi...hajde Bato bori se,mozes ti...

  • Suzana M

    13:23 // 14. 2. 2018.

    Prokleti zlikovci...koja god kazna da vam bude izrecena mala ce biti za ono sto ste ucinili...vi ne zasluzujete da zivite...a vasi roditelji i ovi sa negativnim komentarima pitaju li sebe da je na mestu ovog mladog coveka njihovo dete,njihov brat...da ga gledaju sa teskim povredama glave,u komi,na aparatima i kako se bori za zivot...bori se Bato,bori se...mozes ti to...

  • Sima

    13:58 // 13. 2. 2018.

    Treba najostrije kazne sada jer nije normalno koliko je postao rizik danas otici u klub i popiti pice. Da ne pominjem obezbedjenje koje se cak i trudi da vas isprovocira. Ne zna se ko je gori, najbolje da i ne zalazite u klubove.

  • Gagi

    14:43 // 13. 2. 2018.

    nikako ne opravdavam nasilje,treba da odgovaraju za tucu,ali isto tako ici u Cubo sam 38 godina?gde izlaze devojke od 16-25 godina je neverovatno...

    • Jasar

      16:21 // 13. 2. 2018.

      I druga stvar obezbedjenje ne znam cemu sluzi kad oni najgrdji vise puta batine dobise gosti

    • aleksandar stankovic

      20:29 // 13. 2. 2018.

      Mnogo je gore sto devojcice od 16 godina izlaze tu nego neko od 38 godina. U normalnim zemljama klinci nemaju sanse da udju u ozbiljan klub. Mada je uzas izlaziti u taj klub bez obzira na godine.

  • Milan

    09:20 // 17. 2. 2018.

    Borba za njegov život je upravo izgubljena.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: