Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:35, 12. 4. 2024.

| Hronika

Uhapšene Nišlije zbog podmetanja nekoliko požara

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
IMG_20240411_081208
Nakon požara povređenih nije bilo; foto: Ljubica Jocić

Zbog podmetanja požara u sobi kuće, policija uhapsila je 43-godišnjaka iz Niša. Navode da su uhapsili i 21-godišnjaka i 18-godišnjaka takođe zbog piromanije i sumnjiče ih za paljenje kombija, kontejnera pored jednog ugostiteljskog objekta na koji se požar proširio i još dve kuće.

Iz policije kažu da je 43-godišnji D. P. izbog osumnjičen da je u četvrtak, 11. aprila podmentuo požar u sobi kuće koja se nalazi u širem centru grada, te da je uhapšen zbog izazivanja opšte opasnosti.

Uhapšeni su i 21-godišnji I. S. i 18-godišnji D. M. takođe iz Niša zbog sumnje da su isto krivično delo ponovili nekoliko puta, između ostalih i na Keju kola srpskih sestara.

Sumnja se da su oni, 8. aprila ove godine, u Nišu zapalili parkirani kombi "reno“, kao i da su juče, u ranim jutarnjim satima, zapalili kontejnere pored jednog ugostiteljskog objekta na koji se požar proširio. Takođe, oni se sumnjiče da su, juče ujutru, u širem centru Niša, podmetnuli požar na dve kuće koji se, takođe, proširio na još jednu kuću - navode iz policije.

U ovim požarima nije bilo povređenih, a osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privdeni nadležnom Tužilaštvu.

Podsetimo, sinoć oko ponoći dogodio se još jedan požar u Episkopskoj ulici u Nišu u istoj zgradi kao pre dva i po meseca, koji je takođe uspešno lokalizovan.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nisliski mohikanac

    10:14 // 13. 4. 2024.

    Sve policija zna i moze da sazna.Recimo pogledaju u katastru ko je vlasnik placeva pored a da se bavi gradnjom i bude im jasno kome to treba.

  • Kole

    17:27 // 12. 4. 2024.

    Dopala se nekome lokacija pa podmitio decu da pale za njega ima takvih u Nišu samo policija treba bolje da načulji uši a ne da pale rotacije za svakakve gluposti da glume neke frajere...

  • Alo

    13:56 // 12. 4. 2024.

    U zatvor sa njima izbatinajte pa da pale strnjike na ekonomiji i da priznaju ko je nalogodavac glavni piroman!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: