Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:12, 4. 3. 2021.

Uhapšeni inspektori i špediteri zbog falsifikovanja dokumenta za uvoz hrane

Policija FOTO Aleksandar Kostić Lisice stavljene na ruke pet osoba; Ilustracija; foto: A. Kostić

Inspektor Ministarstva zdravlja, sanitarni inpektor, predstavnik jedne firme i dva špeditera uhapšeni su zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja i falsifikovanjem službenih isprava falsifikovali dokumenta vezana za uvoz hrane, saopštili su iz MUP-a.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Victor Belicoff

    10:10 // 4. 3. 2021.

    Sve bolje od boljeg! Ko da nam nije dosta više da nas truju svime i svačime pa nam je još falila i hrana iz uvoza bez papira. Može li neko da vidi barem o kojim proizvodima se radi i gde su na kraju i u kojim centrima završili. Ako je sve bilo ispravno što su onda falsifikovali sve ove papire? Znači da je nešto debelo odstupalo od propisanih normi a završilo na kraju kod nas na stolu. Predivno!

    • daca

      15:43 // 4. 3. 2021.

      inspekcija stavlja pecat na sve i svasta a posle druga inspekcija utvrdi da proizvod nije ispravan i niko nikada nije odgovoran od drzavnih sluzbi i tih istih inspekcija krivica se svali na trgovca koji je ispostovao sve -rok trajanja faktura uslovi skladistenja ne na uvoznika .tako da otvorite cetvoro oci kada kupujete cokolade po 29.99 salame po 189.99kg pastete po19.99 itd sami ste krivi

  • Luka

    15:08 // 4. 3. 2021.

    Pa Nesa Voce promet u Vranju skladisti hranu na deponiji vise od 10 godina sto je zakonom zabranjeno jer u otpadu postoje kancerogene i teratogene materije.

  • Krle

    15:49 // 4. 3. 2021.

    Mora se skrenuti pažnja sa carinika kokeze, a ovi će biti žrtveni jarci.

  • KOS

    14:30 // 4. 3. 2021.

    Zasto verujete na rec ovim policajcima koji ne znaju postupak kontrole hrane, a bombasto pustaju u medije potpune nebuloze bez dokaza za te tvrdnje?! Posto vas cenim kao medij, proverite kod nadleznog tuzioca koliko ove njihove insinuacije imaju osnova. Ja sam saznao od osoblja u VJT Nis da niko nije zadrzan jer je sve bez pravnog osnova. Slika i prilika policije,a posle im krivi tuzilastvo i sud.

  • Filozof

    08:56 // 4. 3. 2021.

    Kanda ponovo medju uhapsenima nema D. H., S. M., N. S. i A. V. sa saradnicima ...

  • Samo pitam

    14:27 // 4. 3. 2021.

    Koje špedicije su u pitanju?

  • Mars Jupiter

    19:02 // 7. 3. 2021.

    Ja se pitam ko kontrolise te inspektore. Oni sluzbene automobile koriste u privatne svrhe, nemaju nikakvu kontrolu gde provode vreme,dovoljno da se ubaci u automobile GPS i izvrsi kontrola. Ti ljudi se samo prijave na posao a onda ostatak radnog vremena provode kuci, onda se vrate i odjave. Ovo se odnosi na ljude u niskom ministarstvu /veterinarska inspekcija

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: