Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:11, 2. 2. 2018.

| Hronika

Uhapšeni mladići zbog paljenja auta niškog inspektora

Autor:J. C. M.Izvor:Južne vesti
gori automobil
Goreo i automobil zamenika gradonačelnika Niša; foto: print screen/Facebook

Zbog sumnje da su novembra prošle godine zapalili automobil inspektora niške policije, uhapšena su četvorica mladića. Iz policije kažu da sumnjaju da je jedan nalogodavac, a da su dvojica polila vozilo benzinom i zapalila, dok ih je jedan od njih dovezao do inspektorove kuće.

Kako su saopštili iz policije, uhapšeni su 24-godišnji B. M. i 23-godišnji L. S., obojica iz Niša, 20-godišnji Piroćanac B. J. i 29-godišnji N. S. iz okoline Merošine. Prema nezvaničnim informacijama oni zapalili policijski auto koji je tada vozio inspektor D. J.

Sumnja se da je L. S. angažovao B. M. i B. J. da 15. novembra prošle godine zapale vozilo marke „mercedes“, a N.S. da ih svojim vozilom odveze do kuće oštećenog - navodi se u saopštenju policije.

Navode i da su kod osumnjičenog B. M. pronašli tablete ekstazija, te da će protiv njega biti podneta krivična prijava i za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičeni mladići se terete za krivično delo izazivanje opšte opasnosti, a nakon pritvora biće uz krivičnu prijavu sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Inače, automobil policijskog inspektora D. J. jedan je u nizu vozila funkcionera i policijskih službenika koji su goreli krajem prošle godine. Za sada je rasvetljeno samo još jedno paljenje jednog policijskog automobila, koji je, prema nepotvrđenim informacijama, u to vreme vozio načelnik Kriminalističkog odeljenja Policijske uprave u Nišu Dejan Utvić.

Krivci za paljenje automobila visokih funkcionera još nisu privedeni, a iz policije i tužilaštva nisu za sada otkrili kako teku istrage.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • N.N.

    10:08 // 3. 2. 2018.

    Tako mladi i perspektivni,a vec poceli da pale automobile. Dobro kad nije policija pocela da privodi i decu iz obdanista.

  • EPP

    16:29 // 2. 2. 2018.

    Ovo su bile reklame, a sad idemo direktno u halu Cair.

  • EPP

    16:25 // 2. 2. 2018.

    Da nisu pomogli americki teniseri u otkrivanju pocinioca? Izgleda da bez njihovog dolaskq nista ne bi bilo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: