Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:14, 22. 8. 2013.

| Hronika

Uhapšeni navijači Partizana

Autor:Lj.S.Izvor:Južne vesti
grobari.jpg
Foto: kurir-info.rs

Niška policija uhapsila je jednog navijača Partizana zbog sumnje da je pomagao drugom navijaču da se vrati na tribinu nakon iskakanja na atletsku stazu na meču Radničkog i Partizana. Uhapšena još dvojica navijača.

U saopštenju niške policije se navodi da je 21. avgusta uhapšen Aleksandar S. (18) iz Niša zbog sumnje da je pomagao NN osobi da se popne na severnu tribinu stadiona Čair nakon iskakanja na atletsku stazu na meču Radničkog i Partizana 17. avgusta.

Sumnja se da je Aleksandar S. ometao pripadnike Žandarmerije koji su pokušali da zadrže NN osobu koja je preskočila zaštitnu ogradu i sa tribina ušla na teren i udarila pripadnika Žandarmerije.

Aleksandar S. je zadržan u pritvoru na 48 sati.

Takođe, kako kažu u niškoj Policiji, podnete su krivične prijave protiv Miloša M. (31) iz Niša i Igora P. (34) zbog sumnje da su palili baklje i gađali pripadnike Žandarmerije stolicama sa stadiona.

- Rad na identifikaciji ostalih navijača, kao i navijača koji su plastičnim stolicama gađali pripadnike Žandarmerije je u toku - navodi se u saopštenju Policije.

Utakmica je završena rezultatom 0:0, a neredi na severnoj tribini, na kojoj su bili navijači Partizana, dogodili su se početkom drugog poluvremena. Tada je polomljeno pedesetak stolica, a šteta još nije sanirana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • mm

    08:26 // 23. 8. 2013.

    Za incindent odgovorna je žandarmerija zbog prekomerne, neumesne upotrebe sile.Sa onakvom masom treba postupati promišljenije.Ono je čist amaterizam nabildovano istetoviranih likova u uniformi.

  • Djura

    23:53 // 22. 8. 2013.

    Da li je to ona zandarmerija sastavljena od zelenasa? Da li i njih policija hapsi?

  • hedonist

    19:30 // 22. 8. 2013.

    ima li nekih novosti, u vezi utakmice sa yorkom,manite ove domace gluposti,nisu fali neka internacionalna tekma!domaci fudbal je nula,ovo bi bio pravi potez grada i uprave radnickog!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: