Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 20. 11. 2012.

Uhapšeni navijači Vojvodine u Nišu

navijaci-vojvodine.jpg Navijači Vojvodine na meču Radnički-Vojvodina u Nišu; foto: Marko Pekić

Pre fudbalske utakmice između Radničkog i Vojvodine policija je u Nišu uhapsila trojicu navijača novosadskog tima zbog sumnje da su napali policajce i izazivali nerede.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nislija

    13:19 // 20. 11. 2012.

    Nislije su zeljne dobrog i fer sporta i sportskog navijanja! Molim sve gostujuce navijace da lom i nerede prave u svojim maticnim gradovima, ako bas moraju, a da haos u nas Nis ne donose! Takvi nisu dobrodosli!

    • kalča 007

      17:03 // 20. 11. 2012.

      Imao sam koliko toliko lepo mišljenje o Firmašima ali čim su ušli na sever njih pet šest piša na tribine uz ogradu,iako je stadion bio već poprilično popunjen a i prošli su na ulazu pored wc-a??????

  • Meraklija iz centar

    16:06 // 20. 11. 2012.

    ovi sto dodju misle meraklije "devojcice"pa ajde da ih napadamo.ne shvataju da smo mi tolko dugo cekali ovaj stadion,i da necemo da kvarimo sliku o sebi na nasem novom hramu fudbala.respektujem ja firmase,al su imali srece sto ih nisu navatale meraklije s juga,tad ne bi bili ovako hrabri,kao prema obicnom svetu na zapadu!

    • Nislija

      08:30 // 21. 11. 2012.

      Nemojte da na nasilje odgovaramo nasiljem, tako cemo samo da produbljujemo rivalitete a tuce ce da postanu redovna pojava. Nisu i niskom sportu to nije potrebno. Ako neko pravi nerede, pozovimo policiju.

      A mi, Nislije, treba da budemo dobri domacini i pametno cuvamo nas grad i nas sport. Dajte da se razlikujemo od huligana kojih ima i previse po celoj Srbiji.

    • Meraklija iz centar

      13:05 // 21. 11. 2012.

      nislija-sasvim si u pravu,i to za sada meraklije i pokazuju.ni jedan incident nije bio do sada na novom cairu.ipak,ja sam za to da smo svi mi srbi i da se ne trebamo medjusobno ubijati.ali ako neko napadne obican svet,nek zna da ce da mu sleduju posledice.ipak,ko nije u navijackom,ultras svetu,mozda i ne razume ove obracune,ali oni su svakodnevna pojava svuda u svetu.

    • Nislija

      14:38 // 21. 11. 2012.

      Drugar, zelim da mogu da posetim utakmicu sa svojom cerkicom i suprugom i da ne strepim za njihovu bezbednost.

      Iskreno, ne razumem nikakve obracune. Za mene je to praznjenje frustracija a sport se koristi samo kao izgovor. Ako neko pravi probleme, pozoves policiju i kraj. Zar treba da se spustimo na njihov nivo, dohvatimo metalne sipke i nozeve i onda se "nadmudrujemo"? I onda se to tako nastavlja sa nasim gostovanjem kod njih itd itd? A poenta toga je sta?

      Apelujem na svoje sugradjane i posebno na hard-core Meraklije: budimo bolji nego sto su ostali, dajte da volimo i bodrimo svoj klub a ne da licimo na bandu kojoj je Radnicki samo izgovor.

    • Meraklija iz centar

      19:23 // 21. 11. 2012.

      nislija-to je lepo,i drago mi je kad vidim da ljudi dolaze porodicno na radnicki,i narocito kad dovedu malu decu,da od malena zive uz nas gradski klub.ni meni nekad nisu jasni ti obracuni,ali ti kazem da je to svuda u svetu isto,nisam mislio nista lose.ipak sam jedan od onih meraklija koji bi voleo da stadion uvek bude pun,svi navijaju za radnicki,i da kompletan jug navija svih 80min,i da sve protice u najboljem redu,bez incidenata!

  • hedonist

    08:24 // 21. 11. 2012.

    uvek juznoprugas-nikad turski meraklija!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: