Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:14, 15. 6. 2021.

Uhapšeni pirotski veterinari - sumnjiče se za fiktivne kupoprodaje i nadzore bez zapisnika

veterinarska klinika Uhapšeno 8 veterinara, među njima i direktor; foto: Google street view

Zbog sumnje da su prikazivanjem fiktivnih kupoprodaja, obeležavanja i umatičenja goveda pribavili korist za više od 50 osoba, uhapšeni su, saopštavaju iz policije, direktor Veterinarske klinike Pirot Dejan Živić, kao i 8 veterinara ove klinike.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • DDDD

    12:34 // 15. 6. 2021.

    Lele dosao red i na veterinarsku mafiju. 30 godina se krade iz budzeta bez kontrole. Pirotski veterinari su sitna boranija, oni su za pocetak a neka se pripreme kolege iz Nisa oni su krupne ribe ( kapitalci ). Dok seljaci grcaju ovi banditi zavukli obe ruke u budzet pa neznaju za dosta. Sramota !!!

    • TTTT-----ČAIR

      17:01 // 15. 6. 2021.

      Nekada bilo-Čija bre ona velika kuća-On na pumpu radi ili je carinik,ili u opštinu itd.Veterinare niko nikada nije pritego i lapaju bre mnogo godine unazad.Lepo zive,lepa kola,lepi stanovi i kuće i lepe i mlade žene imaju.
      Ja sam lepši od jednog veterinara iz moje zgrade milion puta a i mlađi ali nemam kintu a on ima i zato ima i mlađu ženu i lepu.Moja šansa je da ga uapse.Podržavam ovu akciju

  • braco

    14:12 // 15. 6. 2021.

    Idemoooo,e siroti veterinari....sad je naredu Bela Palanka,dokle će da okreću glavu inspektori iz pirota i da je u palanku sve uredu,a znaju i oni da nije,da je sve FIKTIVNO,fiktivni veterinari,fiktivni računi,fiktivna uverenja,fiktivna krv,fiktivan tbc itd. sve fiktivno a svi srećni i zadovoljnji,ali valjda će neko posle svega da da malo prekontroliše i njih.

    • Neša

      16:38 // 16. 6. 2021.

      A šta je sa vet.tehničarima koji rade na crno i leče životinje?

  • Grada

    15:36 // 15. 6. 2021.

    U Prokuplju,ako nisi po volji sefa veter.inspekcije obrao si bostan. Odmah salje inspektorku koja mu se dodvorava,a u sukobu je interesa jer njen suprug drzi 2 veter.ambulante u Merosini i Prokuplju. Ako im se zameris nece da uzmu krv od zivotinja,a kad uzmu sa zakasnjenjem od 6 meseci,onda ga ne predaju u institut Niš ni posle 6 dana,cekaju da se plk vari.Obracao sam se i sefu ZoranuIvanovicu.

  • DR DZUDZA, ZAMENIK DIREKTORA

    16:25 // 15. 6. 2021.

    Nije to ništa, to su za nas sitne pare zato se ne bavimo stoj

  • Don Lule

    17:30 // 15. 6. 2021.

    Nista specijalno. Radili ono sto radi 99 % veterinara u privatnim veterinarskim stanicama kojima je dodeljeno sprovođenje Programa mera zdravstvene zastite zivotinja. Veterinarski institut nije nista bolji. Krcmi se javni novac iz budzeta bez ikakve kontrole. Svi se prave ludi.

  • Limun

    01:38 // 16. 6. 2021.

    Pitanje da li su oni oštetili nekog tim što nisu napisali i zapisnik. mislim da će na kraju biti da ne postoji nikakva materijalna šteta jer je jako teško da se utvrdi da li su ta goveda bila ispravna ili je postojala neka bolest. A to što nisu pisali zapisnik eventualno moći će da se nagode i pojeo vuk magarca. Čime se vi bavite a Šarica puštate na slobodu.

  • Mix Mixito

    08:52 // 16. 6. 2021.

    Ne brinite se,pustice ih vrlo brzo

  • Mirko Radovic

    11:31 // 16. 6. 2021.

    Pomagali siromasnim seljacima pa uhapšeni.. Sramota. Koliko je samo kriminala na koje se žmuri i ćuti u Srbiji, sramite se.

  • Retention secundarium

    12:07 // 16. 6. 2021.

    Otelila mi se krava juce. Ako su svi veterinari iz Pirota u zatvoru ko ce sada da leci zivotinje ?

    • Rectum

      14:45 // 16. 6. 2021.

      Doktori,ionako nisu za ljude.

  • direktno iz Vojnegovac

    22:10 // 19. 6. 2021.

    od juna ? a šta je sa prethodnom godinom? šta sa tim poljoprivrednim gazdinstvima? njima niko ne može ništa a ceo grad zna ko su u pitanju

    • Deratizacija

      23:21 // 29. 6. 2021.

      Kazi nam ti,posto vidimo da znas

  • Branka Bjelica

    23:41 // 11. 7. 2021.

    Riba smrdi od glave,a cisti se od repa.Bilo bi zanimljivokada bi UKP i tri vet.inspektora iz drugog okruga,prekontrolisali rad sefa veterinarske inspekcije u Subotici,severnobacki okrug,njegove saradnike u Subotici:Matildu Orcic-Sobloher,Delic Jelenu,Sladjanu Kovacevic,a tek bi se sverca stoke,sverca pasa,svih kriminalnih radnji naslo njegovom kumu Dusanu Stanimirovu,i Milosu Petrovicu,u B.Topoli.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: