Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:13, 11. 5. 2015.

| Hronika

Uhapšeni zbog dilovanja ekstazija i kokaina

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
hapsenje
Ilustracija; foto: flickr.com (Keith Allison)

Zbog sumnje da je preprodavao kokain, koji je policija pronašla u njegovoj kući, uhapšen je 18-godišnji Nišlija, a uhapšeni su i 19-godišnjak i maloletnik za koje se sumnja da su dilovali drogu na “Naissus House Fest”-u.

Kod 18-godišnjeg M. S. policija je u porodičnoj kući proteklog vikenda pronašla 47 paketića u kojima je bilo spakovano oko 50 grama kokaina, kao i dve vagice za precizno merenje.

Na muzičkom festivalu održanom proteklog vikenda policija je 9. maja, prilikom pretresa A. S. pronašla devet tableta ekstazija i tri paketića u kojima je bilo oko 2 grama kokaina.

Na istom festivalu, veče ranije, policija je, kako je saopšteno, kod 17-godišnjaka pronašla 10 tableta ekstazija, dok je pretresom njegove porodične kuće pronašla 60 tableta ekstazija.

Osumnjičenima A. S i M. S. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom  tužilaštvu u Nišu. Protiv maloletnika će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Riba od glave smrdi......

    19:23 // 11. 5. 2015.

    Полиција своју способност да покаже тако што ће ухапсити јаке дилере. Ово је добра ствар али зна се да риба смрди од главе.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: