Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:28, 2. 4. 2019.

| Hronika

Uhapšeno 12 Nišlija zbog pištolja i 6 kilograma droge

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
droga
Zaplenjeno oko 6 kg droge; foto: PU Niš

Nakon što je policija u kućama, kolima i ugostiteljskim objektima, pronašla 4 kg marihuane, više od 500 g heriona, više od 200 g kokaina i oko kilogram ekstazija uhapšeno je 12 Nišlija. Kod jednog od njih, kažu u Policijskoj upravi Niš, pronađen je i pištolj sa dva šaržera.

Zbog sumnje da su dilovali različite vrste droga uhapšeni su 26-godišnji I. C, 20-godišnji Đ. S, M. M, D. U. i 24-godišnji P. R.

Pored njih, sa lisicama na rukama pod sumnjom da su posedovali drogu, kažu u policiji, završili su 28-godišni M. K, 21-godišnji J. C, 25-godišnji M. M, 26-godišnji L. C, 31-godišnji M. Ć i 44-godišnji M. B.

Pretresom stana i kuće, koje koristi osumnjičeni I. C, pronađeno je 12 paketa sa oko 4 kg marihuane, više od 570 g heroina, oko 220 g kokaina i 680 g ekstazija, pretresom kuće D. S. nađeno 9 paketa sa manjom količinom marihuane, a prilikom pretresa P. R. i D. U. u jednom ugostiteljskom objektu još 35 tableta MDMA - navode u policiji.

droga U akciji policija pretresala stanove, kuće, kola i ugostiteljske objekte; foto: PU NišPolicija je, dodaju, takođe prilikom pretresa kod M. M, M. K, J. C. i L. C. pronašla 24 tablete ekstazija, manju količinu amfetamina i marihuane, a u automobilu M. M. manju količinu marihuane. Međutim, tu zaplenama nije bio kraj.

Pretresom stana M. B., u kojem je policija zatekla i M. Ć, pronađena je takođe manja količina marihuane i MDMA. U stanu Đ. S. pronađen je i pištolj sa dva okvira sa ukupno 10 metaka, i protiv njega će biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - ističu u policiji.

Osumnjičenima je, kažu, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljubica

    08:29 // 4. 4. 2019.

    Znam da ima puno narkomana a i onih koji sebe jos uvek ne dozivljavaju tako, u Nisu nazalost, tako da bi bilo dobro da nadjete rupu u zakonu i u svakom tekstu objavite ime i prezime doticnih. Mozda ce se tako spasiti mnogo mladih ljudi.

  • S.H.

    12:33 // 3. 4. 2019.

    To je elementarno.

  • Holmes

    07:32 // 3. 4. 2019.

    A sto ne objave puna imena da se zna koji su, odakle su, ko su im roditelji a ko familiju?! Pa nisu oni zrtve da ih stiti sudija i milicija! Oni su kriminalci!

    • Tamara

      16:20 // 3. 4. 2019.

      Zakon ne dozvoljava. Dobro je da znamo i ovoliko.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: