Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:15, 1. 10. 2015.

| Hronika

Uhvaćen sa marihuanom u školskom dvorištu

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
marihuana.jpg
Protiv maloletnika krivične prijave; foto: flickr.com

U dvorištu niške srednje škole kod 16-godišnjaka pronađena je marihuana, saopštava policija. Kako "Južne vesti" nezvanično saznaju, on je zatečen u Medicinskoj školi "Dr Milenko Hadžić".

Policija je ovom maloletniku zatim pretresla stan i našla još 7 paketa ove droge težine oko 8 grama i presovanu biljku "kanabis sativa".

U blizini zgrade u kojoj živi, policija je pretresla i 17-godišnjaka koji, kažu, nema veze sa ovim slučajem.

On je kod sebe imao 10 paketa sa više od 19 grama marihuane.

Protiv oba maloletnika biće podnete krivične prijave Višem javnom tužilaštvu u Nišu, a terete se za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Statistika Uprave za omladinu i sport pokazuje da je čak 5,5 % učenika od petog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole probalo ili koristi marihuanu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vlada

    07:16 // 7. 10. 2015.

    @shaft A sta ste me to pitali? Pitali ste Akademca dvadesetak komentara iznad, a tvrdite da ne odgovaram na pitanja i normalno je da se stice utisak da ne znate vise ni sta pisete. :)

  • Vlada

    00:13 // 7. 10. 2015.

    Pre legalizacije za medicinsku upotrebu ocekuje se dekriminizacija.Npr u Rusiji se posedovanje do 6g marihuane i do 2g hašiša kaznjava samo novcano.

  • Vlada

    02:51 // 6. 10. 2015.

    ...Ni Akademac ni ja ne opravdavamo nastalo stanje, koje je posledica i prohibicije i opste situacije. Kao sto NE ZELIM rekreativnu upotrebu mladih ljudi tako ne zelim ni njihovo pretvaranje u kriminalce, sto drzava spremno radi.

    • shaft

      19:18 // 6. 10. 2015.

      Tesko je razgovarati sa ljudima koji su u "programu"! Ne dobismo odgovor-imate li decu u skolskom uzrastu i da li bi im zavili po jedan,onako,uz rucak?Akademac je komentarisao samo na pocetku,vi ste njegov (djavolji)advokat?Daj Boze,da sam ja taj,koji zamagljuje problem,Vi ste taj,koji rasplinjuje stvari i ne daje odgovore ni na jedno pitanje.Odite na roditeljske sastanke i izlozite vasu ideju!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: