Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:07, 15. 3. 2022.

| Hronika

Ukinut pritvor upravniku niškog zatvora i jednom od vaspitača

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti, Nova.rs
kpz
Sumnja se da je uzimao mito; Foto: JV

Upravniku Kazneno-popravnog zavoda u Nišu Dejanu Paniću, koji je uhapšen decembra prošle godine zbog sumnje da je uzimao mito, ukinut je pritvor, kao i jednom od vaspitača, prenose beogradski mediji.

Pritvor je Paniću i vaspitaču S. M. ukinut jer su saslušani svedoci, čime su prestali razlozi zbog kojih je određen, dok je H. J. i dalje zadržan u pritvoru, piše Nova S.

Sledimo pretpostavku nevinosti, smatram da će svi dokazi koji su do sada izvedeni pokazati pravo stanje stvari, ali sam ja ubeđen da moj klijent nije kriv za delo koje mu se stavlja na teret - rekao je Panićev branilac Momčilo Kovačević.

Potvrdu o ukidanju pritvora novinari Južnih vesti zatražili su od portparola Višeg suda u Beogradu, ali je nisu dobili do objavljivanja teksta.

Podsetimo, upravnik zatvora i vaspitači uhapšeni su zbog sumnje da su od osuđenika uzimali po 5.000 evra kako bi pisali izveštaje na osnovu kojih bi se predstavnici KPZ-a pozitivno izjasnili o njihovom uslovnom otpustu pred nadležnim sudovima.

Oni su saslušani krajem decembra i tada je predložen pritvor do 30 dana, a mediji su tada preneli da je Panić negirao sve navode koji mu se stavljaju na teret.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • AntiPA

    09:04 // 16. 3. 2022.

    Covek otisao na posao i ostao tamo vise godina.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: