Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:07, 20. 6. 2018.

Ukinute uslovne, slučaj “niški žandarmi - Andrej Vučić” sudi se ponovo

žandarmerija Žandarmi se sele; foto: A. Kostić

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu iz decembra 2017. godine kojom su sedmorica žandarma osuđeni za napad na Andreja Vučića i Predraga Malog, braću tadašnjih premijera i gradonačelnika Beogradana. Predmet je vraćen na ponovno suđenje pred Višim sudom, a oslobađajuća presuda za komandanta tog žandarmerijskog voda je potvrđena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nislija

    20:45 // 20. 6. 2018.

    Pa sta ako je on Andrej Vucic,kao za nas tako i za njega vazi isti zakon,sta nas obicne gradjane mogu da biju,a njega ce ljube...svako ko se ne ponasa u skladu sa zakon udri milicijo :D xaxa...

  • Posmatrac

    21:24 // 20. 6. 2018.

    Ehhh.... kad su u pitanju veliki vodja i njegov batica, zajedno sa njihovim pajtasima, pravosudni sistem u Srbiji odjednom postaje vrlo funkcionalan i brz......

  • Bruno

    09:15 // 21. 6. 2018.

    Ako treba da im se sudi, onda samo zato što nisu dobro obavili posao.

  • sozontije

    12:37 // 21. 6. 2018.

    Opet Djilas i Jeremic. Rece AV:"Tako radi diktatorska vlast".Da,prostite,a ko je na vlasti?

  • Dragan

    10:56 // 21. 6. 2018.

    Najviše su krivi A.V. obezbeđenje koje je on pozajmio bratu Andreju da se malo šetaju po gradu i prave se važni. A ovi iz kobri napaljeni, misle da ako su obezbeđenje od vođe da mogu sve! Njih treba rasformirati (mislim na Kobre VS).

  • roditelj

    06:15 // 22. 6. 2018.

    Sad preti sto mu sina kao neko dira.Otisao momak na SP,ali ko je to u njegovom drustvu.S kim si -onakav si.Ko je kriv,mi ili on? Ti bre,vedjas nasu decu,a kad se tvoj slika sa krimosima-boli te.Pa NEKA TE BOLI I TREBA. Moj bi bio u drustvu drugova iz skole i detinjstva,normalne dece,ali nisu imali para da odu tamo.Sta da radimo kad su neradnici i tupavi,a posla ima u Srbiji.

  • Dragan Marković

    23:18 // 22. 6. 2018.

    И сада нек неко каже да Вучић држи суд под својом руком. Људи, ако Вам се деси да добијете батине на јавном месту и још то сниме камере, размислите да ли вреди потезати суд, може Вам се десити да на крају Ви одговарате због чињенице да се Ваше пребијање види на снимку, још Вас може поткачити и повереник за заштиту података оф јавниг значаја јер сте открили идентитет Ваших табаџија.

    • Nislija

      12:25 // 24. 6. 2018.

      Skupi lekovi ??

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: