Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 12. 12. 2012.

Uz Miškovića privedeni i direktori PZP Niš

pzp-nis-mic.jpg foto: MIC

Prema i dalje nezvaničnim informacijama uz Miroslava i Marka Miškovića i Mila Đuraškovića kriminalistička policija uhapsila je i bivše direktore Preduzeća za puteve Niš i još nekoliko akcionara tog preduzeća.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Das Ist

    10:41 // 12. 12. 2012.

    Opa, blizu smo Banane. Ako i njega uhapse onda bravo za Vučića. Ako to ne učini onda radi selektivno i zaslužuje prezir.

  • Das Ist

    11:46 // 12. 12. 2012.

    @Lepi Kako mi se čini, pravda će biti selektivna. Voleo bih da grešim, ali Mr. Banana iliti Branislav Jovanović je "neizostavni faktor ove (i bilo koje) vlasti". Sudiće im Walter (narod)- na sledećim izborima. Jer pravi Gradolnačelnik ovog grada nije Perišić nego Banana. I da, Perišić nema pojma!

  • Super Mario

    13:16 // 12. 12. 2012.

    Vidi vidi, priznali smo Kos... HEJ UHAPŠENI MIŠKOVIĆ iGAŠEVIĆ!

  • Mrako

    10:46 // 12. 12. 2012.

    Ako je tacno sto se prica da je ekipa Insajdera skoro posetila Nis, bice uskoro veselo i ovde na jugu!!!

  • Doktor Zli

    12:48 // 12. 12. 2012.

    @Das Ist Plagijatoru jedan. ;-)
    Ipak drago mi je da deliš moje mišljenje. Četvrta rezervna klupa DS-a je bila bolja od ovih amatera naprdnjaka-(sm)radikala, Gej-ovaca i slične im gamadi. Samo da mi je videti bele listiće sada, kako se kuvaju u sopstvenom sosu. I da, Perišić veze nema, on je samo Bananina marioneta.

    • Doktor Zli

      20:46 // 12. 12. 2012.

      Da ne bude zabune, za sve moje fanove, ovo jesam ja postovao, samo nisam išao preko twittera. I naravno, Perišić veze nema...

    • Yoda

      21:30 // 12. 12. 2012.

      ...mmmmmm... On samo Bananina marioneta jeste...
      U vecernjem izdanju TV Dnevnika posle vremenske prognoze i sporta, zvanicno rubriku "hapsenja za sutra" uvesti treba.

      Yoda redovno vesti prati. Blic, Kurir itd. da bi znao da li sutra uhapsen biti ce.

  • Sve se zna, samo: šta?

    10:55 // 12. 12. 2012.

    Čekaj, čekaj, neće samo PZP, tu su i Niskogradnja i Južna Morava. Južna Morava je otišla za 600000 evra, a samo upravna zgrada u Voždovoj vredi dvostruko; pa su tu kamenolom, šljunkara, četiri hektara gradskog građevinskog zemljišta, milionski ugovori sa državom, itd. Posle privatizacije je ta firma služila Đurškoviću da podiže kredite za njegov lagodan život, u iznosima od po 0.5 ili 0.8 miliona evra, i danas je više nema. (A Milina direktorka smuvala da je proglase neuračunljivom, za slučaj da je ipak izvedu na sud.)
    Takođe, nema ko da nadzire i čisti vodotokove, niti da ih reguliše, jer su privatizatori Koštunica i Velja zaključili da Srbiji to nije ni potrebno! Nema ko ni da čisti puteve oko Niša, jer je Morava i to radila.
    More, ova privatizacija ima sve oblike veleizdaje, samo što kod nas ne postoji takvo krivično delo.

    • dno dna

      13:09 // 12. 12. 2012.

      Šta su radili ostali, slozili se sa Koštunicom i Veljom ?!

    • nena

      23:14 // 14. 12. 2012.

      Treba se samo pitati koje procenjivao zgrade PZP-a i Juzne Morave i za koliko para ij procnio,jer koliko sam citala u stami zgrada PZP-a procenjivana je 4 puta i za nju je uzet hipotekarni kredit od 2.000.000 milina eura.

  • Šojitji i Pantitji, al zaistinski!

    17:34 // 12. 12. 2012.

    „Tesna koža“, ko zna koji po redu nastavak, odlomak iz scenarija:
    Toma: - Sutra postavljamo državnu granicu prema Kosovu.
    Aca: - Ima narod da nas pojede! Povešaće nas kao izdajnike!
    Toma: - Šta da radimo? Šta da radimo?
    Aca: - Imam ideju. (maša se mobilnog) Halo, Miškoviću, jesi raspoložen za jedan patriotski zadatak, isplatiće se i tebi...?
    Miško: - Naravno, Aco, za našu Srbiju bih učinio i više, nego što je 48 sati u pritvoru.
    Aca: - Ali, i da me fes ispsuješ, da bude ubedljivije.
    Miško: - Ma, to sa zadovoljstvom...
    (I, dok čitaoci Kurira i vernici RTS slave božem hapšenje Miškovića, radikali i socijalisti postaviše bezbedno granicu prema nezavisnoj državi Kosovo, koju su stvarali godinama.)

    • Јужнопругаш

      00:01 // 13. 12. 2012.

      Само једна ситница - ту границу је договорила и потписала претходна власт, зар не? Много нам је кратка памет па то то је!

    • Šojitji i Pantitji, al zaistinski!

      10:45 // 13. 12. 2012.

      @ Јужнопругаш - Tu granicu je dogovorio i potpisao Slobodan Milošević u onoj kumanovskoj šatri 1999. godine. Dakle – SPS, koji i sada vlada.
      Vučić i Nikolić, tada šešeljevci, povukli su se pre potpisivanja, a pošto su svojom kriminalnom i ludačkom politikom doveli do takvog bezizlaza.
      Много нам је кратка памет па то то је!
      Srećom, ima kome nije, pa beleži i pamti!
      Kosovo su prodali SPS i SRS-SNS, sa svojim satelitima tipa JUL i sličnim. Sada su dočekali priliku da, opet zajedno na vlasti, tu prodaju finiširaju! U zamenu za oprost svih ranijih greha! I ulaznu vizu čak i za mrske SAD!

  • gangnam style

    11:11 // 12. 12. 2012.

    Slazem se sa komentarom Das ist-a...Dosta nam je ovde na jugu prevaranata i nepostenih ljudi,samo ne znam sta ce im toliko bogatstvo.Za srecu je potrebno malo,ali oni to ne znaju...Doticni(cije hapsenje itekako ceka ceo Nis)nikada mu nije bilo dosta...A jednog dana trazice samo malo da bi bio srecan...Kasno....

  • Ocistimo nasu kucu

    12:26 // 12. 12. 2012.

    Kad bi se "kriminalci u najavi" procesuirali dok jos nisu stigli da ojade i grad i drzavu i sve oko sebe, ne bi smo stigli na ivicu bankrota.

    Ne, mi pustamo (prvostepeno) osudjene da budu visoki funkcioneri, prvo stranke, pa grada, instaliraju celu svoju masineriju, pa da nesmetano rade sta im je volja.

    U gradskom vecu nam sedi Milos Bandjur, kao perspektivni kadar. Osudjen na zatvor zbog pronevere sindikalnih para. Prvostepeno.

    Covek od poverenja. Cijeg?

    • nena

      15:48 // 12. 12. 2012.

      Samo oliko da znate za ovog Banjura necu da ga oslovljavam sa gospodinom on to za mene nije,nisu u pitanju samo 45.000 hiljade dinara za koje je osudjen tu je veca suma.A uostalom nema skim se on u Mitrovici nije povadjao pa cak i na Sud isao.edna parica se je protivu njega vodila,a mozda se ijos vodi u Kraljevu.Samo toliko da se zna

  • Das Ist

    16:20 // 12. 12. 2012.

    @Ocistimo nasu kucu
    Vučićevog, pretpostavljam?

  • Lepi

    10:32 // 12. 12. 2012.

    Svaka cast Vucicu i Srpskoj naprednoj stranci. Dolazi do promena polako i srpski narod ce moci mirnije da zivi, ja bih njegovu imovinu podelio siromasnima ima tu dovoljno za sve.

    • Lepi

      12:54 // 12. 12. 2012.

      hahahah ovo mora da su demokrate dislajkovale...polako, dolazi na red i Djilas i svi vasi sto su unazadili Srbiju, bruke bre jedne, sta je sa vasim mozgovima, alo?!

    • Milos

      15:18 // 12. 12. 2012.

      Ja nisam demokrata.Nista mi od te imovine necemo da vidimo.Sada ce da dodju stecajni upravnici koji ce to da razvuku. Vucic dobija poene i pravi se teren da sa Djilasom (a Dacic kad odradi svoje bice sklonjen) dodje na vlast u sledecom ciklusu (vlada nacionalnog jedinstva koja ce priznati Kosovo).Pocecu da verujem u sve te price oko borbe protiv kriminala kada svi ovi koji reketiraju i diluju po gradu(a svi znamo ko su) budu uhapseni,kada budem mogao da odem kod doktora a da nista ne platim,kada ce se ljudi zaposljavati bez partijske knjizice. Na zalost to vreme u Srbiji nikad nece doci.Ja nista nemam od toga sto je Miskovic u zatvoru.Bolje bi bilo da je platio drzavi 500 miliona evra u 5 godina i krenuo da radi posteno.Hrvati ne hapse Todorica (a sve se plasim da je on posteniji od Miskovica) nego mu pomazu da osvaja nase trziste i zavrsava ono sto kroz rat nisu mogli.A ovo kod nas je samo predstava za narod.Sto mi je rekao jedan iskusan covek pre mnogo godina "Narod voli pozoriste".

  • Pantelija...

    11:38 // 12. 12. 2012.

    Kucu,okucnicu,radionicu,prodavnicu i vrednosne papire...sve da precesljate!

  • Svedok

    17:07 // 12. 12. 2012.

    Sta ce biti sa NIS-EKSPRESOM ?

  • Prorochanstvo

    23:30 // 12. 12. 2012.

    Verovatan rasplet.
    Nakon ovoga, Delta će preći u državne ruke, pa će biti prodata investitoru sa Kajmanskih ostrva. Za desetak godina će biti utvrđeno da je kupac lice povezano sa Vučićem, ali Vučić će tada biti na Kajmanskim ostrvima. Zar ne zvuči sasvim realno, ha? Kao kad je Dinkić tražio Miloševićeve pare po Kipru, pa našao ujaka? „Otkud ti?“ „Eto, malo...“ "Ne mogu da bilivujem..."

  • Doktor Zli

    17:15 // 14. 12. 2012.

    Počinje da mi se sviđa ovaj Vučić. Pravi zli mastermind. Prvo zataška da je SRS, dok su on i Toma bili članovi, finansirao Mišković. Potom uhapsi Miškovića, pa pusti priču da će ovaj da ga ukoka. Odna se "desi bandera". I na kraju Vučić heroj. Sjajno, ko da sam ja, jedinstveni i neponovljivi Doktor Zli smislio. Pretpostavljam da mu je sledeći korak neki Ermächtigungsgesetz (zakon kojim je Hitler sebi dao neograničena prava 1933. godine) i put u diktaturu je zaokružen. Vučiću, odlično si to smislio, ali neće ti proći. Miškovića u tvorza, a Vučića sa vlasti, to je jedini put Srbije. Perišić veze nema, on je samo Bananina marioneta.

  • Hajmo polako

    23:29 // 12. 12. 2012.

    Evo teme za razmišljanje, ko ima čime.
    Delta je udbaška firma, nastala od Miloševićevih kiparskih para.
    Mišković je udbaški bizMismen, Miloševićev „poslovođa“.
    Vučić i comp. su udbaški „političari“ – i SRS i SNS su udbaška tvorevina, kreirane da bi sačuvale stari, komunjarski način zloupotreba i parazitiranja.
    I, sad, zamislite – udbaški radikalski pioni na političkoj sceni, nasrću na udbašku zlatnu koku, i mi to treba da prihvatimo kao da je za ozbiljno?
    Dobro, recimo čak da se ne radi o dimnoj zavesi za faktičko priznanje nezavisnosti Kosova.
    Može li, gledano kroz predistoriju i istoriju aktera, ovo da bude išta ozbiljnije od – porodične afere? Da ode Miško, a zasedne Liško? I, onda – koliko nogu treba da ima onaj ko se poradovao „borbi protiv korupcije“ i „hapšenju lopova“?
    Pa, i Karić uteče, a Srbija se ne opošteni! I Hodorkovski u kavezu, a Rusija ista! Eh, blago niščima duhom, a naročito umom!

  • milan DS

    12:22 // 12. 12. 2012.

    Samo pricate protiv Banane, a nikakve konkretne dokaze ili slucajeve ne navodite. Na kraju se sve svodi na rekla-kazala a covek je cist kao suza i najzasluzniji za ovo sto je Nis danas!

    • Branislav Petrović

      13:49 // 12. 12. 2012.

      Što jes jes,nema narod dokaze i sve se svodi na rekla kazala.I Miška i bankare nije apsio narod već država i njene institucije.Nije važno što sada tu priču vodi presvučeni radikal sutra će neko drugi.Država mora da bude iznad svih a to znači i iznad Banane i njegovog šefa.Valjda nismo zaboravili kako je zauzeta SDK.

    • ZliPegaz

      14:12 // 12. 12. 2012.

      Hoces da kazes da je najzasluzniji za ovo sto Nis nije danas?!

    • bla bla

      14:20 // 12. 12. 2012.

      Covek (Banana) je najzasluzniji za ovo gde je Nis danas. Slazem se sa tobom. Grad nam je postao teska kasaba, a ako ne znas sta je kasaba, pojasnicu ti. Kasaba je selo! I to ono najgore vrste. Od Nisa, drugog grada po velicini u Srbiji, centra Juzne Srbije, tvoj Banana koga toliko hvalis je od Nisa napravio ruglo! Unistio mu je kulturu, osobenost, onu DNK kojom se je Nis ponosio u svetu! Treba Vucic Bananu da ispita potanko. Ako treba neka dodje i Insajder, jer on (Banana) nije posten sigurno. I neka ispita sve oko njega (njegovu desnu ruku), pocevsi od Pede Dilera, drugog coveka u opstini Crveni Krst.

    • Milan Tosic

      23:27 // 12. 12. 2012.

      @bla bla
      Nevezano za temu o Banani, upravo citam roman "Na Drini cuprija" od Ive Andrica i Andric kroz ceo roman izraz Kasaba koristi za Visegrad. Andric uopste nije upotrebljavao izraz Kasaba pogrdno ili u negativnom kontekstu.

    • Kasaba je palanka

      23:40 // 12. 12. 2012.

      Kasaba znači „gradić“ u smislu u kojem se često kaže i „palanka“. Dakle, Niš definiciji pojma definitivno ne odgovara po svojoj veličini, ali može odgovarati po drugim parametrima. Mislim da ste to imali na umu?

  • Yoda

    12:46 // 14. 12. 2012.

    Zao covek taj Miskovic jeste. Da ostvari svoje pretnje on je hteo, pa na vozilo hrabrog Vucica banderu poslao jeste!

    Sada sve korumpirane bandere u Srbiji pohapsiti treba!

  • Kosova Republjik priznali Tömä i Dhaçi

    23:20 // 14. 12. 2012.

    Kuku i lele, na Jarinju se naplaćuju carine!
    Kako Dačić i Vučić da sakriju da su priznali nezavisnost Kosova?
    Dulić bio sitan da njime zamažu oči narodu, pa mislili da će Mišković bolje da zadimi. Ali, kako Kosovo izlazi na sve veće i veće, moraće da uhapse malo jače, npr. Dinkića i pride barem Mrkonjića, kako bi još malo mogli zaluđivati prostotu.
    A ovog pajtonovca Vučića, pustite. Još malo će da otkriva čuda neviđena od pljačke (jer to najviše pali sirotinju), pa će na kraju da sedne, uzdahne, iskrivi šiju, i sa svojim tugaljivim izrazom br. 4. saopšti nešto u stilu: „Eto, građani, vidite da sam se borio, ali se naša saznanja ne mogu pravno sprovesti...“
    (Jeste čuli da su tajkuni pokušali atentat na njega? Napali ga teledirigovanom blindiranom banderom, ali je njegov vozač na vreme skrenuo u neki kafić. Kobra je to, bre!)

  • Oće to, oće

    23:11 // 14. 12. 2012.

    Priča jedan skoro u kafani: „Idem ja, ide asfalt. Stadoh ja, stade asfalt. Pa – kad se diže, kad me udari u glavu!“
    Kažu stari, hoće tako i bandere...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: