Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:42, 19. 1. 2014.

VSS: Utvrditi odgovornost za puštanje nasilnika

Viši sud u Nišu Viši sud u Nišu

Predstavnici Visokog saveta sudstva i Republičkog tužilaštva traže da se utvrdi ko je kriv za skandal sa puštanjem na slobodu nasilnika osumnjičenih da su mučili i opljačkali bračni par penzionera u Aleksincu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • crgi

    20:56 // 19. 1. 2014.

    Videće se uskoro da li će neko iz niškog pravosuđa da snosi odgovornost zbog skandala sa kriminalcima u vezi puštanja na slobodu.Da se nebi prebacivala lopta treba ‚‚oterati‚‚ i sudiju i tužioca.

    • marija jovanovic

      00:04 // 21. 1. 2014.

      Prvo -da si obrazovan znao bi da se "ne bi" pise odvojeno; ocigledno nisi ni to a ni kompetentan da komentarises rad drugih a da pritom iznosis lazi kao cinjenice..

    • marija jovanovic

      00:10 // 21. 1. 2014.

      I ko si uopste ti da iznosis svoje misljenje koga treba terati a nemas pojma ni sta ni kako funkcionise svet oko tebe...verovatno su tebe oterali pa bi sada da blatis i "teras" i krive i neduzne!

  • goran milosevic

    21:25 // 19. 1. 2014.

    Ne verujem da je kriv visoko obrazovani nam predsednik Nikolic. Trazite dalje

  • palilulac

    23:07 // 19. 1. 2014.

    Sta da se ispita kada se zna ko je odgovoran.Samo je pitanje zasto je to uradio?Ili mu je neko naredio ili je za uzvrat nesto dobio.Da se sazna nikad nece,a kriminalci odose i vise ih ne uhvatise.

  • HOROR

    00:34 // 20. 1. 2014.

    Sudstvo je nezavisno.... A Ljuba Slavkovic obozava KAFANU JER JE KAFANA ZA NEGA NEZAVISNA I MOZE DA RADI STA POZELI I STA HOCE.....

  • Rade

    03:30 // 20. 1. 2014.

    Svaki komentar je suvisan, iskreno bih preporucio pa ko voli da cita neka potrazi tekst na net-u "Pravosudna posrtanja: ..."

  • Marko

    08:25 // 20. 1. 2014.

    nevezano za ovaj dogadjaj.. meni doso brze bolje poziv za izdrzavanje kazne zatvora 5 dan zbog neplacenog racuna u roku za nepropisno parkiranje. mars i koj presudi i posla poziv! mars

  • Ivan Jovanovic

    08:56 // 20. 1. 2014.

    neverovatna bahatost drzavnih službenika to jest onih koji zastupaju državu.Ako u ovoj državi postoji za nešto konsenzus onda je to borba protiv kriminala.da ne bude samo kriv pisar pera

  • hedonist

    09:59 // 20. 1. 2014.

    a sta ako nestanu spajalice,ili toalet papir,koji rang optuzenih bi bio pusten na slobodu?

  • Перица Мали

    10:27 // 20. 1. 2014.

    Српско судство је дубоко огрезло у јавашлук, нерад,корупцију.Отргли су се и од државе и од народа.Не меша се држава у њихов рад,већ мито,корупција,рођачке,пријатељске и политичке везе.Корените промене

    • Zivkovic

      20:02 // 20. 1. 2014.

      Jedna potpora tvoje price tekst "poljupci sa Danilom-Milan Glamocanin" lagano se nalazi, ako ovakvih stvari ima i mogu da se slobodno procitaju sta li se tek desava iza njihovih kulisa?

  • Перица Мали

    10:31 // 20. 1. 2014.

    Да ли постоји механизам да сада када је ступио на снагу закон о суђењу у разумном року.Сваки судија против кога се спроведе поступак и који изгуби,надокнади све трошкове из свог џепа.Нема боље мере.

  • cata

    16:53 // 20. 1. 2014.

    Ko li obavesti Vss.Taj ima debelu vezu.

  • moj pa preko mog

    18:11 // 20. 1. 2014.

    KRIVAC MORA DA ODGOVARA ! Taj mora da je plaćen da radi ovakve gluposti ili je lud !Ako se ovakvim propustima ne stane na put i pozove na odgovornost ode sve u ...

  • Realistra

    10:57 // 21. 1. 2014.

    Korupcija!

  • Dr jakov Zlatar

    14:30 // 21. 1. 2014.

    Korupcija, šta ste očekivali?Prvo mogao je zapisnik da uradi na kucaćoj mašini, a drugo, mogao je da mu odredi pritvor pa da ga sasluša.

  • Dr jakov Zlatar

    14:31 // 21. 1. 2014.

    A na čelu srpskog pravosuđa je čovek koji je kao sudija isključivo, sudio za krivična dela iz Zakona o zaštiti lika i dela J.B.Tita.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: