Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:58, 10. 5. 2013.

Vandali ostavili poruku komunistima

image-1368184328914-V.jpg

Aktivisti Komunističke partije Srbije u Nišu jutros su zatekli portal svog objekta razmazan crvenom masnom bojom sa porukom "Tako je prolivena srbska krv posle vaše pobede".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • marvin martian

    16:15 // 10. 5. 2013.

    А зашто је ово фашизам? Ако си противник комунизма не мораш бити етикетиран као фашиста или недај Боже клеро-фашиста.
    Комунисти се жале на слободу говора?! Прошло је ваше време када сте због ''слободног говора'' људе слали на Голи оток. Да је неког реда у држави свиви који пропагирате комунизам (који је одговоран за велики број жртава) бисте требали на дугу робију.

    • Dragan

      19:53 // 11. 5. 2013.

      Dakle, ako si protivnik komunizma ne moras biti etiketiran kao fasista ali...ako si komunista moras biti etiketiran kao kriminalac i robijati.

  • Vandali su komunjare, marš iz Srbije!

    18:14 // 10. 5. 2013.

    Evropska unija je pre nekoliko godina izjednačila komunizam sa naci-fašizmom, sa argumentacijom da se radi o identično nedemokratskim i totalitarnim režimima koji su svojim paktiranjem iz avgusta 1939. pokrenuli Drugi svetski rat!
    Prema tome, ne znam zašto bi iko morao da trpi crvene naci-fašiste u Nišu! Ili bilo gde!
    Tim pre, što su Srbi u Drugom svetskom ratu bili na strani zapadnih demokratskih saveznika - Britanije, Francuske i SAD!
    A „komunizam“ je u Srbiju stigao tako što su alias Tito i Rusi 1944. u „partizane“ preveli sve ustaše i domobrane koji su hteli da promene stranu i poveli ih da nam unište državu!
    Sramota je da taj antisrpski, ubilački i pljačkaški ološ uopšte sme da se oglasi u ovoj zemlji!
    A da ne govorimo o tome, da samo Srbi u svojoj prestonici imaju spomen-kompleks najvećem nacionalnom dušmaninu! Titova Kuća cveća u Beogradu, to vam je kao kad bi Poljaci imali u Varšavi spomen kompleks Staljinu i Hitleru!

    • Dragan

      04:42 // 11. 5. 2013.

      Srecom, sada zivimo mnogo bolje nego u vreme komunizma.

    • Jad i beda Srbije

      16:02 // 11. 5. 2013.

      @ Dragan - Živiš neuporedivo bolje, jer bi te u ono doba ovaj tvoj plitki i beznačajni sarkazam koštao robije, i to ne samo tebe, nego i sve sa kojima si povezan!
      Samo što ti o tome ništa ne znaš, kao prosečan srpski nerazumnik! Koji nariče nad tuđinskom rukom koja ga je tukla! Koji se stidi svog mučeničkog kralja – jedinog monarha koga su nacifašisti ubili, i jedne od prvih žrtava nacifašizma, uz austrijskog kancelara Dolfusa - i svoje časne istorije savezništva sa zapadnim demokratijama, svojih dedova i svog imena!
      I koji se bedan prima na sovjetski i ustaški ološ, kome ni prava imena ne zna!
      Na takvima je počivao komunizam, na takvima kojima je sreća bila da dobiju malo pomija, dok ne budu stasali za klanje!
      Nije to lavlje, to je kravlje, bruka i sramota nacije!

    • Dragan

      23:29 // 11. 5. 2013.

      @Jad i Beda. Ako niko ne kritikuje Americke Republikance zato sto su ne tako dugo bili za ropstvo, ne vidim zasto bi neko kritikovao Komuniste zbog Staljina ili Tita. Komunizam nije nastao sa njima dvojicom i sa njima se sigurno nece ni ugasiti.

    • Dragan

      14:59 // 12. 5. 2013.

      Koliko se secam, kada je kolaboracija Cetnika sa okupatorom postala ocigledna, kralj je pozvao narod Srbije da podrzi Tita.

    • igor

      22:15 // 13. 5. 2013.

      Zao mi je sto tako jednolicno gledas na stvari. Duzan sam da te podsetim da je komunizam prvi put u istoriji Srbije doneo obavezno skolstvo, i zdravstveno osiguranje za sve gradjane i to besplatno. Radnici su prvi put u istoriji Srbije dobili svoja prava, sindikate, fabrike u ruke i naravno pristojne plate. Danas radnici nista od toga nemaju, a demokratija je sve to sto su godinama stvarali rasturila, prodala pretopila u sekundarne sirovine. Kompletna infrastruktura danasnjice napravljena je u komunisticko doba. Dali si svestan da ovoga trenutka koristis struju iz komunistickih elektrana?, pijes vodu iz komunistickih cevovoda, koristis ondasnju kanalizaciju, puteve, mostove, tunele, pruge... Ovde posle njih niko nista nije ulozio. Jedino sto si naveo a tacno je da onda nisi smeo da pricas protiv vlasti. Sad mozemo da pricamo sta hocemo ali smo zato bosi i goli..

  • fc bulevarac

    01:40 // 11. 5. 2013.

    Problem Srbije je i dalje taj sto su komunjare i dalje na vlast( to jest njihova deca ). Jednopartiski zamenili visepartijskim komunizmom!!!

  • anche

    15:39 // 10. 5. 2013.

    drugovi ne dajte se! valjda ce ovaj fasisticki olos da bude uhvacen i primereno kaznjen. verujem da je ista bagra odgovorna i za kradju transparenta kojim se slavi pobeda nad fasizmom juce.

  • xyz

    14:24 // 10. 5. 2013.

    Peta kolona ne miruje..

  • Crveni Bozo

    07:31 // 12. 5. 2013.

    Da nije "crvenog terora" jos bi ste se bavili poljoprivredom i uvece isli na posela a ne blejali i lupali gluposti iz fotelje

    • Ćuti bre nesretniče

      20:15 // 13. 5. 2013.

      Biće da su tebe pravili crveni, čim si im toliko zahvalan. A i po bistrini podsećaš na njih.
      Kuku onim narodima gde komunjare nisu mogle do vlasti, gledaj kako su zaostali: cela Zapadna Evropa `rani tuđe svinje i uveče ide na posela. Zato što im nisu, kao nama, došli modernizatori i prosvetitelji, u liku crnogorskih čobana i prečanskih troglodita, Bukara iz Mrduša donjijeh...i ostalih gologuzih i nepismenih fukara iz raznih materinih!Marš bre na svoja ognjišta, vratite nam našu dedovinu!

  • anche

    08:22 // 12. 5. 2013.

    @jad i beda srbije
    izvoli uzivaj u svom antifasisti:
    http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2012//05/16n/feljton_150x0.jpg

  • Andelkovic Slobodan

    00:44 // 16. 9. 2021.

    Da ne bejaše komunjara ne bi narod otkupio društvene stanove i sad prodavao za basnoslovne cifre,mnogi se od partije ovajdiše i postadoše kapitalisti premuntavši radnike koj su bili navikli na bedu pa im ni ova pošast dođe isto :"Sjaho Kurta pa uzjaho Murta" a i Kurta i Murta su kvazi socijalisti,dok mi to sve skontamo ode život.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: