Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:23, 16. 8. 2017.

| Hronika

Vazdušnom puškom "lovi" komšijske automobile po Duvaništu

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
Ostecen-auto-od-metka2;-foto:-M.P
Oštećeni automobili od metaka; foto: M: P.

Građanima Duvaništa, iz Naserove ulice 7, već godinu dana neko uništava automobile na parkingu ispred zgrade. Problem je eskalirao u poslednjih mesec dana jer je “nepoznati slobodni strelac” počeo da puca po staklima vozila i šoferšajbnama, tvrde stanari.

Mladen Petković, jedan od stanara čiji je automobil oštećen, kaže da komšije strahuju za svoju bezbednost i najavljuje da će se samoorganizovati i vrlo uskoro podneti krivičnu prijavu. Parking u Naserovoj na meti slobodnog strelca Parking u Naserovoj na meti slobodnog strelca; foto: M. P.

Sve je počelo još pre godinu dana i čim se neko doselio u zgradu, njegovo vozilo je postalo meta. Međutim, u zadnje vreme primetio sam i tragove dijabola po limariji i polomljena stakla. Razgovarao sam s ljudima koji se razumeju u oružje i oni su mi rekli da je u pitanju Zastavina vazdušna puška 4, 5 mm - objašnjava Petković.

On kaže da je zatekao delove stakla i na dečjem sedištu svog vozila što ga je posebno revoltiralo. Ne optužuje sve komšije iz susedne zgrade ali tvrdi da je čovek koji puca “potpuni psihopata” i da "ne znaju šta sledeće može da mu padne na pamet". Ostecen-auto-od-metka1;-foto:-M.P Oštećeni automobili od metaka; foto: M: P.

Pretpostavljam da je naša krivica to što smo se doselili tu i što koristimo parking koji smo dobili kada su nam izgradili stanove. Verovatno je u pitanju ljubomora u stilu - šta se oni doseljavaju tu i parkiraju, mi živimo tu 30 godina, ali to je potpuno nerazumno i prešlo je meru - kaže Petković.

Jedini pravac iz koga bi mogao da deluje čovek koji puca, tvrdi Petković, jeste zgrada u Vizantijskoj 28. Dok meta ne postanu i ljudi, stanari Naserove organizovano će podneti krivičnu prijavu i nadaju se da će ovaj “lovac na komšijske automobile” biti zaustavljen.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    18:39 // 21. 9. 2017.

    Pitate se kome? 20ak metara od moje kapije su kontejneri, a nocu je tu mrak, nema osvetljenja, i onda degenerici stalno bacaju svakojako djubre u toku noci, cak i gradjevinski šut, ma strasno. Stalno je tu deponija, jer komunalno ne moze uvek da ocisti to odmah. I to je tako godinama, more i decenijama.

  • prof dr CVETKO prvi

    12:45 // 17. 8. 2017.

    Svi ste u pravu i ispravno razmišljate ... jedino , nigde nema tolerancije i
    onog , davno izgubljenog : "Dobar dan komšija , kako ste" ?
    Nikoga ne kritikujem , samo konstatujem !

  • Jovana

    10:03 // 17. 8. 2017.

    Ništa čudno za Niš, isto sam doživela i u centru, da mi stari stanari govore da nemam nikakva prava iako sam kupila sopstveni stan u nadogradnji, te da mi uništavaju auto prosipanjem svega i svačega po njemu, udaranjem i grebanjem i još hiljadu neprijatnosti i pretnji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: