Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:37, 12. 3. 2012.

Veliki požar u Kovanlučkoj ulici - video

požar božidarčeva

U požaru koji je u ponedeljak oko 19 sati izbio na poslednjem spratu stambene zgrade između Kovanlučke, Starca Vujadina i Božidarčeve ulice, na Paliluli, izgoreo je ceo ceo krov, a oštećeno je i nekoliko stanova. Nema povređenih.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Palilulac

    23:48 // 12. 3. 2012.

    Jeboteeeee cela Palilula svetli od ovog pozara.
    400 kvadrata je izgorelo,ceo krov izgoreo,ceo sprat,cela zgrada sad ne moze par dana da se upotrebljava. Svaka cast vatrogascima,vojsci,Medijani,koji su zajedno gasili pozar vise od 6 sati.

  • Mladjan

    02:21 // 13. 3. 2012.

    Verovatno je opet u pitanju elektricna instalacija kao i u onom pozaru kod pravnog ( isto je nadgradnja u pitanju ) pre par godina.
    Inace privatnici koji rade nadgradjne (velika vecina njih ) stedi na kablovima i ugradjuje jeftinije i one koje nisu u skladu sa standardom a nadlezna komisija izdaje stambene dozvole .
    Onda dolazi do ovakvih stvari koje bi mogle da imaju i kobne posledice .A ovo nije prvi slucaj u Nisu ....
    Nadam se da ce neko da ucini nesto po ovom pitajnu ...

    • don kihot

      09:43 // 13. 3. 2012.

      apsolutno ste u pravu ali mora da se odmah prozove neko iz direkcije ili gradske uprave za izgradnju ko izdaje dozvole investitorima za nadgradnju. na snimku se vidi da je tu radio Papilon - treba odmah naloziti pregled instalacija svih nadgradnji koje je radio taj investitor.

  • DEMONokratija

    02:26 // 13. 3. 2012.

    Bravo za vatrogasce,ali na zalost ovakvih pozara i drugih problema bice sve vise i vise,kada su u pitanju ovakve zgrade!Neverovatno je kako su nekvalitetno i bez ikakvih estetskih,funkcionalnih,bezbedonosnih...kriterijuma,nadzidjivane ,podzidjivane,dogradjivane i ne znam ti ni ja sta vise,stare zgrade u Nisu!Broj ovakvih zgrada u Nisu je ogroman!Ne daj Boze da se desi neki jaci zemljotres,pola Nisa bi bilo u rusevinama.Gde je tu odgovornost drzave,grada,nadleznih institucija, investitora,politicara,profesora,strucnjaka iz tih oblasti,da ukazu na moguce tragicne posledice i dignu svoj glas!Nema ih!Svi su zadovoljni svojim foteljama,svojim platama,polozajem,profitom a siromasnim i ne obrazovanim stanarima,su otkupili 'njihove glave' sa po 500 evra po stanu!Mada ,kada malo bolje razmislim,to i jeste realna cena za tu 'robu' u danasnjoj srbiji,obavijenoj demokratskim mrakom i dimom.

  • deda

    03:20 // 13. 3. 2012.

    Bilo je jezivo...kompletna nadgradnja je izgorela,oko 400kv stanbenog prostora, a stanovi ispod poplavljeni , neki toliko poplavljeni da ih treba kompletno renovirati... inace jos uvek dezuraju vatrogasci ispred zgrade i svaka im cast i njima i vojsci na brzoj intervenciji...bilo neponovilo se ...

  • tomislav

    08:58 // 13. 3. 2012.

    Mislim da ovaj pozar treba da otvori pitanje odgovornosti investitora, a ponajvise korumpiranih inspektora koji su dali upotrebnu dozvolu za koriscenje objekata u nadgradnji.Pod hitno treba izvrsiti reviziju svih upotrebnih dozvola u ovakvim objektima,a investitore i inspektore drasticno kazniti za ugrozavanje zivota.

    • zeka roger

      21:37 // 13. 3. 2012.

      U sto si opasan. Sad ce neko da krene da istrazuje upotrebne dozvole. Trebao bi da znas da se upotrebna dozvola izdaje na osnovu zapisnika komisije za tehnicki pregled u kojoj strucna i licencirana lica daju pozitivan ili negativan predlog o prijemu objekta. Verovatno je i tebi kao i ovom gore Branislavu Petrovicu uvek kriva administracija.Pozari se svuda desavaju, cak i u mnogo razvijenijim zemljama od nase. A mozda je neko zaboravio i grejalicu?

  • Branislav Petrović

    13:34 // 13. 3. 2012.

    Tako je to kada baba Kurana projektuje i zida.A isto je tako i sa onim babama Kuranima koji izdaju dozvole.
    Znači problem je u nepismenim i korumpiranim a malo i podnapitim babama Kuranima.

    • empe

      21:15 // 13. 3. 2012.

      A ti si mnogo pismen. kakve veze ima izdavanje dozvole sa pozarom.

  • Stefan Jovanovic

    20:59 // 13. 3. 2012.

    eve mi gu devojka!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: