Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:54, 15. 2. 2012.

Veliki požar u Nišu

pozar-nis foto: Ž. Kostić

U požaru koji je tokom večeri izbio u ulici Ratka Sofijanića izgoreli su sprat i krov privatne kuće. Vatrogasci se jedva probili zbog snega.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan Vidanovic

    10:35 // 16. 2. 2012.

    Zivim u komsiluku i pravo je cudo kako su vatrogasci uspeli da dodju do kuce.Vecina komsija ni nema lopatu,a kamo li da razmislja da ocisti ispred svoje kuce.Deo onih koji ciste sneg u svom dvoristu,taj isti sneg bacaju na ulicu i time jos vise otezavaju prohodnost.U pojedinim ulicama je tesko i peske proci,a o kolima i da ne pricam.Ciscenje snega je u interesu svih,ali nam Sveta Manic nije kriv bas za sve...krivi smo mi.

    • N

      11:18 // 16. 2. 2012.

      Kolko smo mi sami krivi tolko,toliko je i grad kriv jer od prosle nedelje ni jedan cistac kolovoza niti buldozer nijeproso,a da te podsetim od tad sneg nije stajao,a onda i sam narod koji zivi u obliznjim ulicama,pa ih nije briga da li ce dodati 20cm snega na te neociscene ulice,ili ce baciti i zatrpati komsiji auto....

    • Nebojša Stojilković

      20:25 // 16. 2. 2012.

      Pa hvala Bogu da su stigli, a i nece oni da dozvole nekom amateru da vozi vatrogasni kamion... Ja sam Septembra imao incident sa kolima (zapalio mi se rasprasivac plina i izbio je pozar) i srecom vatrogasci su stigli posle 2-3 minuta i steta je bila minimalna. Jos jednom hvala vatrogascima i samo tako nastavite!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: