Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 12. 9. 2017.

| Hronika

Vetar oborio i deo sa krova solitera

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Zgrada Bulevar Zorana Đinđića
Opasnost sa krova zgrade; Foto: čitalac

Jak vetar koji je sinoć oko 19 sati duvao u Nišu, osim suncobrana i ograda sa gradilišta u centru grada, obarao je i ploče sa krovova zgrada. Zabrinuti stanar Bulevara Zorana Đinđića poslao je fotografije zgrade broj 33, sa koje je juče odletelo parče krova. Inspekcija obezbedila mesto.

Građanin koji se javio redakciji Južnih vesti smatra da je njegova i bezbednost drugih prolaznika ugrožena zbog ploča koje se "jedva drže" na krovu solitera. On je pozvao građevinsku inspekciju koja je trakama ogradila mesto gde bi mogla da završi još neka ploča sa korova. Ploča koja je otpala sa krova Još delova ploče je nestabilno; Foto: čitalac

I ostali delovi mogu da otpadnu. U ovom gradu su neodgovorni i građani i institucije - kaže ovaj Nišlija.

Iz Komunalne policije kažu da su odmah po prijemu prijave obavestili građevinsku inspekciju.

Iz razloga bezbednosti samih gradjana koji prolaze navedenom lokacijom patrola Komunalne policije je prostor potencijalnog pada drugih delova krova obezbedila upozoravajućom trakom. Gradjevinski inspektor je na licu mesta preuzeo postupanje u smislu preduzimanja daljih mera, sanacije krova i dr. - navodi Milan Đorđević iz Komunalne policije.

Ograđeni deo pored zgrade Nebezbedno za prolazak; Foto: Komunalna policijaPodsetimo, olujni vetar koji je sinoć oko 19:30 počeo da duva u Nišu oborio je i suncobrane i delove inventara kafića u Obrenovićevoj ulici, kao i ograde na gradilištu kod Ambasadora.

Puno problema zbog vetra je bilo i u Prokuplju gde je pričinjena znatna materijalna šteta, pa je formirana i posebna komisija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Prolaznik N N

    10:17 // 14. 9. 2017.

    Trebalo bi ta inspekcija da proveri sve zgrade u Nisu jer 60% su rusevine ili rugla koja u svakom trenutku stvaraju opasnost gradjanima, prijave za hidrante koji 90% zgrada u Nisu ne poseduje, i na kraju prijave za nehigijenu, ulazi strokavi, liftovi haos, dvorista zgrada ne bezbedna. Svima po 100,200hiljada dinara kazne pa da vidimo da li im se vise isplati da zive u ruglu i ili da srede sve to!!

  • Sigurnost pre svega

    09:40 // 13. 9. 2017.

    Odmah prekrsajne prijave skupstini stanara jer nisu preduzeli nista da saniraju to a neko dete moze da pogine, tu se celog dana prolazi!
    Drzavo reaguj!!!

  • Cardak

    09:31 // 13. 9. 2017.

    Danas nema ni trake. Stanare zgrade preispitati sta su preduzeli...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: