Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:21, 30. 4. 2014.

| Hronika

Primao dve plate, a nije ni dolazio na posao

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
merosina
Zloupotreba položaja u Merošini, foto: rts.rs

Dragan Veljković je u isto vreme bio v.d. direktor Centra za socijalni rad u Merošini i službenik Narodne biblioteke. Iako je godinu dana primao dve plate, na posao u biblioteku nije dolazio.

Krivične prijave podnete su protiv Veljkovića i dve bivše direktorke Narodne biblioteke u  Merošini zbog sumnje da su oštetili budžet Opštine za 625.000 dinara.

Sumnja se da su direktorke Narodne biblioteke Sanja Miladinović i Danica Dobrosavljević, tokom 2012. godine, isplaćivale platu Veljkoviću, koji je u biblioteci u Merošini bio zaposlen, ali nije dolazio na posao. U isto vreme je obavljao i funkciju v.d. direktora Centra za socijalni rad.

miladinovic Sanja Miladinović, bivša direktorka Narodne biblioteke u Merošini, arhivska fotografijaMiladinovićeva, koja je bila i predsednica Skupštine Opštine Merošina, na direktorskom mestu, u 2012. godini, bila je od januara do juna, a Dobrosavljevićeva od jula do decembra. Veljković svoje izostanke sa posla u biblioteci, kako stoji u policijskom saopštenju, nije opravdao.

On se tereti da biblioteci nije prijavio imenovanje na mesto v.d. direktora, niti je zatražio mirovanje radnog odnosa u ovoj ustanovi. Na posao nije dolazio, platu je redovno primao i, kako stoji u saopštenju, na taj način pribavio protivpravnu imovinsku korist od 625.000 dinara.

Za isti iznos su i Veljković i dve direktorke biblioteke oštetili budžet Opštine Merošina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • babun

    13:39 // 13. 5. 2014.

    glupo je komentarisati ove dve velike direktorice one su nebitne.Komentarisite sliku i audi koji godinama stoji parkiran na zelenoj povrsini.I centar Merosine koji je uraso u korov.

  • Babun

    13:28 // 13. 5. 2014.

    :):) :) :)

  • Petar Jovanovic

    08:08 // 8. 5. 2014.

    Ovo je smesno. Ne videh da se negde pominje predsednik Skupstine opstine i predsednik UO Centra, ali i najbolji drugar Dragana Vrapca, drug Zaca. Takodje,ni Milijana M. sadasnja direktorka Biblioteke.

    • Sasa V.

      19:24 // 8. 5. 2014.

      Smesno je kad je covek opsednut zeljom za vise i vise para. Pa predsednik skupstine je tada bila Sanja Miladinovic. Kad je postavljena nova direktorka Milijana M. prestale su duple plate. Sta ona?

    • Petar Jovanovic

      23:34 // 8. 5. 2014.

      Istine radi,predsednik Skupstine je bio tada Goran Mikic a Sanja je bila direktor. To je bilo pre izbora 2012.god. A Milijana je isplatila dve zarade pa je onda Vrabac podneo zahtev za mirovanje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: