Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 7. 12. 2020.

| Hronika

Više od 200 kg marihuane zaplenjeno u kući 72-godišnjaka u okolini Niša

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Zaplena 220 kg marihuane Nis; foto: MUP
Zaplenjeno oko 220 kg droge; foto: MUP

U porodičnoj kući 72-godišnjaka policija je pronašla 185 paketa marihuane, zaplenila oko 220 kg ove droge i uhapsila ga. U saopštenju MUP-a navode i da su pronašli dva pištolja i 850 paklica cigareta i za to će podneti krivičnu prijavu.

Zaplena 220 kg marihuane Nis 2; foto: MUP 185 paketa droge u porodičnoj kući; foto: MUP Uprava kriminalističke policije uhapsila je Ž. V. iz okoline Niša zbog sumnje na krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U njegovoj porodičnoj kući u okolini Niša pronašli su veliku količinu droge spakovanu u pakete i spremnu za dalju prodaju u Nišu.

Zaplenjeni su i dva pištolja sa prigušivačem, kao i 850 paklica cigareta, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljena trgovina - navode u policiji. Zaplena oruzje Nis; foto: MUP Pronađeno i oružje; foto: MUP

U saopštenju policije povodom ove zaplene je i izjava ministra unutrašnjih poslova Aleksandar Vulina, koji je pohvalio rad policije i rekao da nema većeg zla od droge.

Zaplena 220 kg marihuane Nis 1; foto: MUP Vulin pohvalio policajce zbog ove zaplene; foto: MUP Svaki narko-diler je ubica naše dece i tako i treba da mislimo o njima. Pripadnici UKP su ostvarili još jednu pobedu u ratu protiv droge i to je rat koji neće prestati da se vodi. Srbija nikada neće biti bezbedno mesto za narko-dilere i narko-trafikante, zato smo mi tu - izjavio je ministar Vulin.

72-godišnjaku u čijoj kući je droga pronađena su odredili zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će ga privesti Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Merkur

    21:38 // 7. 12. 2020.

    Interesantno u celoj ovoj priči u vezi narkotika i ostalih rđa i zla UVEK UHAPSE SITNE RIBE NEKE BEZNAČAJNE TIPOVE, SLIKAJU NEKE ZAPUŠTENE VIKENDICE I PAKETE, A KRUPNI SOMOVI I OSTALE RIBETINE SLOBODNO ŠETAJU glavnih nema u ćorki zašto je to tako to znaju samo oni.

    • LudiMilojko

      22:03 // 7. 12. 2020.

      To stara prica na jednoj strani na granici puste nekog no name da uhapse sa malo kilazu.Dok na drugoj strani kad odvucena paznja prodju 4-5 slepera.Od 2000 godine kad su maknuli miska nijedan sleper nije do sad dignut na granici.To da se nelazemo droje je tad manje bilo na ulicama.Sada ima vise droge na ulicama i to hemije nego ovo prirodno.To ko u Americi drzava najveci uvoznik i distributer.

  • Veverica

    21:08 // 7. 12. 2020.

    Legalizovati marihuanu!

  • LudiMilojko

    21:00 // 7. 12. 2020.

    Izgleda radio u jovanjicu pa nisu imali pare da ga plate pa ga kompenzirali za rad paketicima.Sad slucajno da ne kvari trziste jeftinom cenom bolje da si pokupe paketice nazad.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: