Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:29, 16. 4. 2019.

| Hronika

Vlasnik zapaljene građevinske firme u Vranju sumnja na konkurenciju

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
Zapaljen vozni par firme 5d iz Vranja foto i.m.
Napadači su vezali stražara, a potom redom palili vozila, asfalnu bazu, objekte: foto: I.M.

Slučaj paljevine kompletne mehanizacije građevinske firme iz Vranja još je u fazi istrage, a u policiji i javnom tužilaštvu kažu da u ovoj fazi ne mogu da daju izjave. Sin vlasnika ove porodične firme koja je nedavno, nakon afere hapšenja oko gradnje stanova za bezbednjake dobila taj posao, kaže da je šokiran svime što se dogodilo i jedino sumnja na konkurenciju jer nikome ništa nažao nisu učinili.

Na bazi je evidentna ogromna šteta i Dalibor Ugručić, sin vlasnika firme "5D" Dušana, smatra da je neko svesno želeo da mu onemogući da radi.

Uništeno je 9 kamiona, asfaltna baza, građevinske mašine, magacin, separacija - nabraja Ugrčić.

Ističe da je sada onemogućen da završi posao koji je nedavno dobio, a tiče se poslova oko izgradnje stanova za bezbednjake u Vranju.

On napominje da je izgradnju tih stanova nedavno pogodila afera i hapšenja oko malverzacija, te da je nakon toga dobio posao. Pretpostavlja da je nekome to zasmetalo, tako da jedino može da sumnja na konkurenciju.

Moja porodica nikome nažao nije učinila ništa. Ne strahujem za bezbednost i verujem da, ukoliko postoji volja državnih organa, ovaj slučaj može biti rešen. Naša firma posluje od 1993. godine i većinu poslova dobijamo na tenderu – kaže Ugrčić.

U vranjskoj policiji kažu da, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, preduzimaju sve mere i radnje, te da „intezivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja“.

Podsetimo, maskirani i naoružani napadači u noći između nedelje i ponedeljka su u selu Prevalac kod Vranja vezali stražara i zapalili gotovo kompletan vozni park u bazi privatnog preduzeća za niskogradnju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera putar

    01:25 // 19. 4. 2019.

    U centru Vranja montira se nova baza koja će imati mnogo posla. Vlasnici su beogradske firme RM i ER. Sve će se uskoro saznati, jer u Vranje nema laganje

  • Tivat

    20:09 // 17. 4. 2019.

    Momce,ili si naivan ili uplasen,pa pricas o marginalnim stvarima!
    Firma vam je unistena,ej.

  • Cika Kure

    21:43 // 16. 4. 2019.

    Ili na sumljive poslovne partnere. Bolje da se pocne od toga sa kim i kako su saradjivali. Iznenadili bi se sta bi sve ugledalo svetlost dana.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: