Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 17. 6. 2022.

Voz udario devojku u centru Niša

šine Devojka sa povredama primljena u Klinički centar; foto: JV / Vanja Keser

U noći između četvrtka i petka na pružnom prelazu u Ulici Obilićev venac voz je udario 19-godišnju devojku koja je sa teškim povredama primljena u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu. Ona je svesna i vitalno stabilna, kažu u Kliničkom centru, a nalazi se na neurohirurgiji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Čeda

    11:20 // 17. 6. 2022.

    teško je ne primetiti voz. Žalim zbog devojke, ali nadam se da ćemo pročitati da li je imala alkohola u krvi, da li je imala slušalice u ušima i takve stvari.. da li je pre prelaska pruge pogledala levo i desno, ono što deca uče već u vrtićima.. baš me interesuje..

  • miki

    13:06 // 17. 6. 2022.

    Da nije bila pruga kroz grad,bez obzira da li je devojka imala slusalice ili ne,ne bi je voz udario.Nislije,blokirajte prugu zauvek.

    • Razbibriga

      06:33 // 18. 6. 2022.

      A, ti ce sedis kuci ,pises komentare i gledas Pink ? Sto ne organizujes ljude ?

  • Trajko

    10:25 // 17. 6. 2022.

    Nišlije da su pametne da blokiraju železnički saobraćaj kroz grad zauvek. Sa ovim rampama koje se ne spuštaju uvek svi su na nišanu. Da li treba da pogine još 20 mladih da bi neko preduzeo nešto? Indija u malom

  • AntiPA

    15:24 // 17. 6. 2022.

    Vreme je za blokadu pruge. Nema vise vozova kroz Nis.

  • Smuk II

    14:49 // 17. 6. 2022.

    Žao mi je devojke i njenog udesa ali... ne spavajte na uvo da će se pruga izmestiti !
    Od toga nema ni šta , barem još 50.godina !! A ako Srbija nastavi da se ovakvim tempom "razvija" - oko pruge će porasti EKO zelena trava a ovce će mirno da pasу. Biće mleka i sira i ima da bude kvalitetniji od sira iz Visoka /Dojkinci, Ržana, Brlog, Rosomač etc , etc.../ !

  • B

    10:17 // 17. 6. 2022.

    Bitno da se pravi nacionalni stadion. A za izmeštanje pruge iz šireg centra Niša nema novca. To ne treba da bude samo projekat Grada Niša, već državni projekat. Ginu građani, rampe se ne spuštaju uvek. Potpuno nesigurno za sve građane, i starije i mlađe. Strašno. Možda je devojka imala slušalice, možda je prelazila vam prelaza, ali sve to ne opravdava neizmeštanje pruge.

    • niszvezda

      18:20 // 17. 6. 2022.

      Aj to za nacionalni stadion i da zanemarimo... Ali, frajer je obećao da će da renovira Čair i za to da ni manje ni više nego 50 mil € od toga naravno nema ništa... Gospođa dokona gradonačelnica hoće da popločava ulice i ispravlja krivine... Aerodrom oteše na pravdi Boga, i o to je već zaboravljeno... A pruga, pruga se pomene 1 u 8 godina i za to nikad nema para...

    • Kosta

      16:23 // 18. 6. 2022.

      Kada bi se u velikim gradovima pruge izmestale kada to nekome padne na pamet zel. saobracaj bi stao, tako su u svoje vreme 60 tih godina svi u glas kao papagaji kvocali kada su povadili tramvajske sine pa sada disete gasove autobusa i trpite Nisekspres. Svest se ne daje papagajskim ponavljanjima, treba samo pogledati Youtube i videti gradove kojima pruge presecaju centralne delove gradova.

  • Filozof

    12:33 // 17. 6. 2022.

    ... jos uvek smo na 1. nivou igrice "Pruzni prelaz sa rampom".
    I otkud voz na pruznom prelazu koji u proseku kasni 45 min?!

  • Nightrider

    12:47 // 17. 6. 2022.

    Jel to fudbalska lepotica koja je počela maja da se renovira?

  • Mozga bez

    14:18 // 17. 6. 2022.

    A,pruga je još uvek tu gde je bila?E,pa,ništa,onda,glasači SNS i AV...

  • ŽS

    12:59 // 17. 6. 2022.

    Neka izađu na rampe zapošljeni u ŽS na pravnom fakultetu i neka zaustavljaju saobraćaj kada prolazi voz. Da zarade platu od narodnih para koju bespotrebno primaju.

  • Ivan

    13:04 // 17. 6. 2022.

    Bez brige sad ce Sotirovska da pomeri prugu iz centra kao kos sa bulevara jer se jedno dete povredilo tamo. Projekat postoji a evo sad i realizacije.

  • Dragan Petrovic

    14:09 // 17. 6. 2022.

    Nekada su bile kucice na pruznom prelazu,i osoba u njima koja bi kontrolisala saobracaj kad prolazi voz...u Zajecaru su poginule davno dve zenske osobe koje nisu primetile voz koji je tek posao sa stanice,zapricale se...znaci nisu dovoljni neopreznima,a narocito sa slusalicama,a o rampi da ne pricam...zalosno za devojku.Ima nesto trulo u drzavi Serbiji...

  • DedaR

    13:17 // 17. 6. 2022.

    BravoJ.Vesti, postavili ste fotografiju pruge kroz Niš za ilustraciju, na njoj se lepo vidi stanje naših pruga, šina koja se raspada, dotrajala 100%.

  • Gaga

    16:31 // 17. 6. 2022.

    To,na zalost,vise nije novost!?Koliko je to tesko I Nemoguce izmestiti8 km.pruge od Proseka do Malce?Za to nema para.A za "200na sat",stotine mil.$ima

  • Cobra

    23:34 // 17. 6. 2022.

    Kada bi Nis imao iole ozbiljnu opoziciju mozda bi se i desila blokada pruge. Nju treba da inicira opozicija, ili neki gradjanski pokret, a podrze gradjani. Kada imas opoziciju imas i neki vid pritiska na trenutnu vlast, koja bas nista ne radi za ovaj grad. Medjutim kada je nemas, onda se sve svodi na nase komentare koje na zalost citaju samo gradjani. Opozicija i vlast imaju pametnija posla.

  • nisliski mohikanac

    23:10 // 17. 6. 2022.

    Izmestanjem pruge, pruga ostaje ali na novom pravcu i tada ce vozovi ici 120 kroz deo Grada.Mi nemamo organizaciju i kulturu za tako nesto.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: