Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 28. 3. 2012.

Vozač Nišekspresa kriv za tragediju

nisekspres saobracajna nesreca Merosina

Jovan Jovanović osuđen je na kaznu zatvora od 6 godina zbog saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala učenica Brankica Stošić, koja je sa vršnjacima 2009. godine krenula na ekskurziju. Roditelji presudu ocenili kao sramnu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nikola

    22:08 // 28. 3. 2012.

    To sto se desilo je tragicno i krajnje zalosno zbog male devojcice koja je poginula, nek joj je laka zemlja. Tom coveku koji je vozio autobus nije bila namera izazove udes, ko zna kako je njemu kad je nosi na dusi i kad svi hoce da ga razapnu na krst. Njenoj majci je najteze ali trazenje utehe u tome sto ce nekoga da osude na 20 ili 30 godina nije u redu, nije hriscanski. A osim toga nigde ne pise da je se autobus ispred naglo zaustavio zbog tehnickog kvara na menjacu!

    • Braca

      23:40 // 28. 3. 2012.

      Lepo receno. Skidam kapu! Samo bih dodao da se ljudi sete da je nesrecna devojcica otisla kod vozaca i ponudila ga je bombonama jer joj je bio rodjendan, a osnovno pravilo je da nema razgovora sa vozacem autobusa. Ako vec upiru svi prstom neka se sete da nije toga, najverovatnije ne bi bilo udesa...

    • Aca

      07:23 // 29. 3. 2012.

      Tragedija koja se dogodila se ne može ispraviti. Kaznena politika ima za cilj da spreči ovakve tragedije a ne da reguliše patnju onih koji su doživeli tragediju.
      Zbog čega tražimo veće kazne za huligane, korumpirane političare i ostale kriminalce? Zato što odnos kazne i koristi koju kriminalac ima treba da bude drastična. U ovom slučaju korist ne postoji ali postoji odgovornost za učinjeno delo. Vozač je odgovoran za smrt devojčice i za ugrožavanje bezbednosti druge dece. Mogao je da strada još neko.
      Ako je vozač napravio grešku zbog devojčice koja mu je nudila bombonu to je lično njegova greška. On tu bombonu nije morao da uzme, ako je uzeo uopšte. Ona mu sigurno nije bombonu gurala u oko.
      Zbog čega vozači autobusa ne iskoriste pravilo koje ih štiti od putnika koji im smetaju? Devojčica je to kršenje pravila "platila" preskupo i to nije fer.
      Inače, postoji pravilo koje reguliše bezbedno rastojanje između vozila u koloni, koje je smišljeno kako bi se sprečile ovakve situacije.

  • Alessandra Genovesi

    08:11 // 29. 3. 2012.

    zašto se deca uopšte šetaju po autobusu, a zašto im nastavnici to dozvoljavaju?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: