Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:27, 12. 9. 2023.

| Hronika

Vozaču KC Niš opet produžen pritvor zbog laboratorije marihuane

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
laboratorija droge prokuplje
Opet mu je produžen pritvor; foto: MUP

Sud je na predlog Tužilaštva ponovo produžio pritvor vozaču niškog Kliničkog centra, koji je i šurak v. d. direktora Zorana Perišića, potvrđeno je Južnim vestima. Istraga ove kriminalne grupe se nastavlja, nakon hapšenja vozača u laboratoriji marihuane u njegovoj porodičnoj kući i još trojice osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

10. jula je vozač saniteta niškog Kliničkog centra, 50-godišnji D. S. uhapšen kraj Prokuplja u svojoj kući, gde je skoro godinu dana u potpuno opremljenoj laboratoriji za uzgoj kanabisa učestvovao u njenom uzgoju i od tada je u pritvoru.

Istraga je i dalje u toku, navode iz Višeg tužilaštva u Beogradu, a pritvor vozaču i šuraku v. d. direktora Perišića je opet produžen.

Na predlog Tužilaštva, Sud mu je produžio pritvor, koji prema ovoj odluci može da traje do 8. oktobra - navode iz VJT u Beogradu.

Podsetimo, nakon saopštenja MUP-a od 11. jula, da je uhapšena kriminalna grupa za koju se sumnja da je u Prokuplju proizvodila marihuanu, a u Beogradu prodavala heroin, Južne vesti su saznale i ozvaničile da je jedan od uhapšenih i vozač saniteta u niškom Kliničkom centru, koji je i šurak v. d. direktora Perišića, jer je rođeni brat njegove supruge koja je glavna sestra na jednoj klinici.

Laboratorija za uzgoj ove droge nalazila se upravo u porodičnoj kući vozača KC Niš, naveli su iz Tužilaštva, a sumnjaju da je u njoj instalirao opremu sa drugim članovima ove kriminalne grupe, zalivao i prehranjivao biljke kanabisa, kontrolisao uslove u kojima raste. Tu je i uhapšen i pronađeno je 145 saksija sa stabljikama opojne droge kanabis i 146 komada semenki.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Limun

    09:48 // 25. 9. 2023.

    To mu Vulin dao pelcer iz Jovanjice ?

  • Šmrkalica

    14:33 // 21. 9. 2023.

    A ko je sada tu pod stresom? Biljke, proizvođač , tužilac ili Gašić? Da nije tragično, bilo bi komično! U kakvoj državi mi to živimo?

  • Derq

    15:25 // 13. 9. 2023.

    Ko poznaje Perisica iz 90-ih sve mu je jasno!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: