Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:53, 3. 1. 2019.

Vozaču autobusa koji se sudario sa vozom pritvor do 30 dana

nesreća Vozaču se stavlja na teret teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja; foto: I. M.

Zbog sumnje da je odgovoran za saobraćajnu nesreću u Donjem Međurovu kod Niša, kada je voz prepolovio autobus, 31-godišnjem vozaču “Niš ekspresa” određen je pritvor do 30 dana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • mirjana

    14:48 // 3. 1. 2019.

    a pritvor za gradonacelnika pa ministarku pa direktora nisekspresa

    • Jel ste polagali za vožnju!?

      16:49 // 3. 1. 2019.

      Ja koliko znam kada postoji znak STOP mora da se zaustavi vozilo,pogleda levo-desno pa ako je bezbedno onda polako krenuti JEL TAKO!?Po toj logici,ne trebaju ni semafori,ni znakovi,ništa!Sedi,vozi od tačke A do tačke B ko da se vaseljena vrti oko Vas,BRAVOOO inteligencijo srpska!Mora se selim odavde,nemogu više da izdržim ovoliko gl...p narod!Još sedam plusa do sad lele...

    • Darko

      17:52 // 3. 1. 2019.

      A da li je neko ispitao,da li su bile zimske gume na autobusu?

  • Zarobljena drzava

    16:30 // 3. 1. 2019.

    Primer zarobljene drzave. Policija brze bolje svaljuje odgovonost na vozača. Ne znam da li jeste ili nije odgovoran, ali ako ovde stane istraga to će samo podići sumnju da su odgovorni i ministarka i lokalna vlast.

    Srbija nije država. U Srbiji jedna grupa ljudi, iz jedne partije, od para građana, potpuno samovoljno, radi šta god poželi. Ceo sistem - pravosuđe, policija, mediji... rade za njih.

    • Both

      19:51 // 3. 1. 2019.

      Niko ne moze da kaze da sofer nije kriv,on je vozio i on je MORAO da pogleda,da se zastavi pa kad je siguran vozi preko.
      Drugi deo komentara ti je 100% tacan,slazem se.

  • Nislija

    17:22 // 3. 1. 2019.

    Bruka. Po kom osnovu ga salju u pritbor, da ne ponovi delo , da se saslusaju svedoci... Strasno salju povredjenog coveka za delo iz nehata a ubice slobodno setaju. Bruka od drzavr

    • Ivan

      20:18 // 3. 1. 2019.

      Po osnovu toga sto je kriv za smrt sedmoro ljudi, i za 30 povredjenih jer se nije pridrzavao propisa i bezbednosnih uputstava. To sto nam drzavu vode lopovi nije razlog da ovaj bude na slobodi.

    • Stopkorupciji

      09:57 // 31. 1. 2019.

      Koliko ti ne razumes stvari.Da je neko od tvojih najblizih stradao potrudio bi se da shvatis.Kriv je,zna se cemu sluzi znak STOP

  • Sale

    16:05 // 3. 1. 2019.

    Tezak je zivot vozaca. Uvek je jednom nogom u grobu a drugom i zatvoru.

  • Branislav Petrovic

    19:41 // 3. 1. 2019.

    Ako je vozac kriv zasto naucnici postavljaju rampu na prelazu?Da li postoji jos neko u ovoj drzavici ko je mozda kriv sto nadomak Nisa na opterecenom prelazu nema bre rampa koja se spusta pre nego naidje voz??Ko je taj koji treba da prihvati sugestiju mestana da prelaz nije bezbedan.Mnogo pitanja a odgovora nema i nece biti.

    • Stopkorupciji

      09:58 // 31. 1. 2019.

      Imas li prijatelju bar osnovnu skolu

  • Borko

    21:45 // 3. 1. 2019.

    Na pruzi uslove za bezbednost vozova moraju da stvore "Železnice Srbije" i nadležno Ministarstvo. Na putnom prelazu preko železničke pruge nije ugrožena samo bezbednost drumskih vozila već i bezbednost vozova. Šta bi se desilo da je umesto autobusa na prugu izašao kamion-cisterna sa gorivom ili sa veoma otrovnom materijom? Svetlosna i zvučna signalizacija kao i rampa su tehnički deo pružne opreme.

  • sozontije

    08:42 // 4. 1. 2019.

    Ko jos treba da ide u zatvor?

  • penzioner

    09:08 // 4. 1. 2019.

    Koliko neobezbedjenih pruynih prelaza ima u blizoj okolini i samom gradu i koliko onih gde postoje rampe,a ne rade? Pa Ljuba se bavi izmestanjem pruge,neka dostavi i taj podatak. Ko je odgovoran sto i tamo gde postoje rampe - ne rade? Da li ce neko i za to odgovarati? Sta jos treba da se dogodi?

  • Ratko Besparica

    09:11 // 5. 1. 2019.

    Pa da, on inace naravno bi pobegao negde.

  • Stopkorupciji

    09:51 // 31. 1. 2019.

    Ostavite ljudi rampu na miru.
    Vozač je jedini krivac.Vozačka dozvola kupljena,NEPRAVILNO postupio u datoj situaciji i to je to.Po meni jedino je doživotna robija adekvatna kazna.
    Saučešće porodicama stradalih

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: