Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:43, 21. 4. 2012.

| Hronika

Vozili u rikverc od Gabrovca do Niša

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
voznja-u-rikverc-gabrovac-nis

Na Youtube pojavio se snimak grupe mladih i očito neodgovornih ljudi, koji su tokom prepodneva od sela Gabrovac do Niša automobil vozili unazad, dok je sve vreme u kolima treštala narodna muzika.

Za sada nije poznat identitet vozača, niti kada je tačno snimano. Ali, prema nezvaničnim podacima do kojih su došle Južne vesti, reč je o članovima jednog muzičkog benda, koji često nastupaju po niškim i klubovima po okolnim selima.

Vozač, suvozač i još dvojica putnika su bili muškarci, dok je na zadnjem sedištu sedela devojka.

Nije poznato da li je vozač bio pod dejstvom alkohola, ali na snimku se u jednom trenutku vidi kako devojka pije pivo, dok je autor ispod originalnog snimka postavio komentar "malo se popilo.... :)".

Video klip traje nešto manje od 5 minuta, a snimao ga je suvozač u kolima. "Radnja" počinje u selu Gabrovac, nekoliko kilometara od Niša.

Vozeći unazad oni su prolazili pored građana koji su sa čuđenjem posmatrali.

- Hahaha.. svi gledaju, brate..  - čuo se i komentar jednog od putnika iz automobila.

Tokom vožnje uglavnom su vozili "svojom" trakom, u smeru ka gradu, ali su povremeno prelazili i u suprotnu. Vozeći u rikverc prošli su pored Prirodno-matematičkog fakulteta, skrenuli desno (njihovo levo) ka Trošarini, a zatim prešli i prugu i tako ušli čak i u veliku raskrsnicu sa Bulevarom dr Zorana Đinđića, gde se sada nalazi veliki kružni tok. Tek tu su zastali i krenuli unapred.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bob rock

    01:22 // 12. 6. 2012.

    retardiran=unazadjen
    i sta vise reci

  • mici

    19:37 // 23. 4. 2012.

    Bog budale cuva...a policija ih stiti.I ovaj retard koji je isao iza njih zasto ih nije prijavio? Zbog takvih debila mi se ne mili da vozim. Treba da im se oduzme vozacka trajno,pa da vidimo dal' ce tad da im bude smesno da ugrozavaju zivote, koje,za razliku od njih, neki cene.

  • Mihajlo77

    11:15 // 23. 4. 2012.

    Ako je pun para ništa mu ne znači i da plati tih 2000 za kaznu ili da podmiti policajca, mozda je i stranac koji je dosao malo u Niš da se izživljava, isto kao na ringišpilu sa kolima na sudranje...sreća je samo što nikoga nije udario ovaj put...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: