Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:28, 13. 9. 2011.

Vranjanci u grupi Darka Šarića

hapsenje vranje Arhivska fotografija; foto: Press

Službenici BIA i srpske policije uhapsili su danas trojicu Vranjanaca za koje se sumnja da su deo kriminalne grupe Darka Šarića. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dragoljub stamenkovic

    21:52 // 13. 9. 2011.

    Ljudi, ovo je luda zemlja !Obljavljuju se puna imena i prezimena ljudi za koje postoji "osnovana sumnja" ! To sto postoji "osnovana sumnja" jos uvek ne znaci da su krivi. U sudnici, na sudjenju, nevin je samo optuzeni. Naravno, dok mu se ne dokaze krivica. Bez pravosnazne presude niko nije kriv, postoji samo sumnja u krivicu. Ne branim ja kriminalce, ja bih s njima... Ali, bolje je osloboditi sto krivih nego osuditi jednog nevinog. A o tome odlucuje Sud !

    • vladica jovanovic

      23:40 // 13. 9. 2011.

      to su punoletne osobe. da su maloletnici ,pa da im se pisu inicijali. incijali se takodje pisu i kod ostecenih, zbog prirode dela,tj.njihove zastite. ovde ne vidim razloga za cudjenje, pa celo vranje zna za mahinacije koje su doticni vrsili.

    • Mixa

      14:57 // 14. 9. 2011.

      A šta ako se dokaže da nisu krivi? Koji će to demant da bude jači od sramote i štete koja im je naneta? Pustite sud da radi svoje, a linč je deo Divljeg Zapada i tamo neka i ostane.

  • vladica jovanovic

    16:46 // 14. 9. 2011.

    postojanje osnovane sumnje,je rezulat operativno takticko-tehnickih radnji, koje se metodicki preuzimaju...dakle,gde ima dima... a gospoda su se i oparila upravo zbog tog divljeg zapada,jer u suprotnom,ne bi zavrsili u hronici.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: